Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Gold tanki

korciok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że to pytanie pewnie padało wiele razy, ale ja też chciałbym wiedzieć. Czy opłaca się kupić tanka za golda (do 3-4k), czy lepiej kupić premium, czy w ogóle nie wydawać kasy.

Opublikowano

Lepiej kupić premium i grać tankiem V tieru(np kv1- swoją drogą dobry zarabiacz ;p). Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Oczywiscie, ze pytanie juz padalo wiele razy ;)

Zawsze odpowiadam tak:

- kupno "gold tanka" do V tieru jest bezsensowne. Dlaczego? Dlatego, ze zarobki ich "zwyklych" odpowiednikow (tego samego tieru) sa podobne, jak nie takie same.

- mozesz tez podejsc do "gold tanka" jako obiektu kolekcjonerskiego. Ja osobiscie zbieram ale tylko takie, ktore WG "rozdaje" :) np. LTP

- jesli grasz duzo, z dwie/trzy godzinki na dzien, pare dni w tygodniu, to kup KONTO PREMIUM. Moim zdaniem najlepsza inwestycja :)

Reasumuac. Jesli chcesz koniecznie miec czolg, to kup ale pow. V tieru. Jesli wolisz szybciej sie "wzbogacac" w kolejne czolgi, to polecam premium.

test

Opublikowano

Jeśli grasz okazyjnie to dobrym rozwiązaniem jest czołg premium.

Czołgi premium V tieru mają niewiele większe zarobki od tych zwykłych.

Osobiście posiadam dwa czołgi premium VIII tieru, przy czym gram dość sporo i żałuję że kupiłem jednego z nich zamiast konta premium.

Co do zarobków - fakt są o wiele większe niż na czołgach "darmowych".

Z drugiej strony gra od VIII tieru wygląda nieco inaczej, niż na V czy VI. Więc radziłbym Ci dojść samemu do VIII tieru, trochę na nim pograć, a następnie zastanawiać się nad kupnem premium VIII.

Opublikowano

@up. Troche chaotycznie, to opisales. Jak przeczytasz jescze raz post autora tematu, to zobaczysz, ze mowa o 3-4k Golda. Niestety na czolg VIII t. "troche" brakuje ;)

Nawet przy godzince dziennie wybralbym PREMIUM na miesiac, a reszte pieniedzy przeznaczyl na (oczywiscie jesli zechcesz) jakis *czolg PREMIUM ale w promocji np. 50% taniej. A takie promo, zdarzaja sie ostatnio czesto.

* 4000 G= 1 miesiac premium(2500) + czolg (przy 50% rabacie)

" Wilk syty i owca cala" ;)

test

Opublikowano

Lepiej kupić premke. Ja zarabiam KP + T1 HT, na rudne czysto wychodzę po 30k. +

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Zależy jakie masz czołgi i na co zbierasz jak zbierasz na X tiery to kup VIII premium i premke jak możesz. A jak zaczynasz swą przygodę z wotem to polecam kupowanie premki :P

Opublikowano

Teraz nie widzę za bardzo sensu kupować premki, bo i tak do końca miesiąca za każde 30 killi dostajesz 300k. Kup sobie na wrzesień, bo premka nie zwiększa nagrody do 400k.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Teraz nie widzę za bardzo sensu kupować premki, bo i tak do końca miesiąca za każde 30 killi dostajesz 300k. Kup sobie na wrzesień, bo premka nie zwiększa nagrody do 400k.

kurcze nie wiedziałem nic o tych fragach.

Ma ktoś linka do tej informacjii , bede wdzieczny :)

jeżeli to prawda to czas powrócić do czołgów

Opublikowano

Jeśli grasz okazyjnie to dobrym rozwiązaniem jest czołg premium.

Czołgi premium V tieru mają niewiele większe zarobki od tych zwykłych.

Osobiście posiadam dwa czołgi premium VIII tieru, przy czym gram dość sporo i żałuję że kupiłem jednego z nich zamiast konta premium.

Co do zarobków - fakt są o wiele większe niż na czołgach "darmowych".

Z drugiej strony gra od VIII tieru wygląda nieco inaczej, niż na V czy VI. Więc radziłbym Ci dojść samemu do VIII tieru, trochę na nim pograć, a następnie zastanawiać się nad kupnem premium VIII.

No ale jak ktoś gra tak jak ja (tz w weekendy) to 2 czołgi 8 są lepsze niż premka bo w tygodniu premka leci a ja nie gram .

Zależy ile kto poswięca czasu na gre .W przypadku kolegi od teamtu proponuje zrobienie 2-3 zwykłych czołgów anie premium od razu i denerwowanie innych sowją grą .

Zaraz napiszesz że pojętny jesteś , a to gówno prwada w slasher czy zwyczajnych mmo wszystko da sie ogranać w 1 h tu potrzeba kilkku tysięcy bitew .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...