Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z metinem

TheCrazy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem chyba z portami ponieważ po zmianie routera na edimax lt-6408n gdy wejdę na konto wybiorę postać wejdzie mi czasami ładowanie ale pasek w cale się nie ładuje i zaraz wywala mnie do wyboru serwera i kanału. internet mam w cyfrowym polsacie proszę o szybką pomoc.

Opublikowano

a w syserach channeli? w filezilli musisz poszukać tego pliczku

nie powiem ci gdzie dokładnie, ponieważ nie wiem jakie masz pliki ^^

pobieralem ostatnio pl ze stronki i otwieram gameforgem :D a i jeszcze gdzie znajde tą filezillę??

pobieralem ostatnio pl ze stronki i otwieram gameforgem :D a i jeszcze gdzie znajde tą filezillę??

pomozesz???

Opublikowano

pomozesz???

aj ja myślałem, że masz problem ze swoim serwerem :c

spróbuj zainstalować od nowa klienta

Opublikowano

aj ja myślałem, że masz problem ze swoim serwerem :c

spróbuj zainstalować od nowa klienta

to nic nie da

to nic nie da

z kazdym serwerem tak mam tylko hammer easter mi dziala nwm czemu

Opublikowano

to nic nie da

z kazdym serwerem tak mam tylko hammer easter mi dziala nwm czemu

gdy wybiore serwer i kanaly widze to tylko jest cos takiego ch1 i obok kropki ...... a zalogowac sie moge wybieram postac i klapa albo wywala odrazu albo do ladowania bierze i wywala do strony glownej czyli wybrania serwerow

Rekrut
Opublikowano

Wyłącz antywirusa, uruchom ze zgodnościami wp xp sp3, zainstaluj od nowa pliki "outdoor", "indoor". Może to coś da. Najlepiej jak byś cały pack od nowa ściągnął.

;*

Opublikowano

gdy wybiore serwer i kanaly widze to tylko jest cos takiego ch1 i obok kropki ...... a zalogowac sie moge wybieram postac i klapa albo wywala odrazu albo do ladowania bierze i wywala do strony glownej czyli wybrania serwerow

Wyłącz zapore sieciową windows, wyłącz antywirka a jeśli masz avasta, avg, kaspersky to wejdź w manadżer->procesy i wyłącz je a następnie zobacz czy masz normalnie, hm a wgl jaki system operacyjny? czy jest oryginalny czy ściągnięty z googli bądź od kolegi windows? bo jeśli tak to będzie trzeba edytować plik host który się znajduje w windows/system32 itd i trzeba dopisać pewną linijkę oraz linijkę najlepiej tego metka z IP i potem trzeba w routerze dodać porty TCP i UDP tego metka, nie wiem jakie są te porty więc musiałbyś podać nazwę metka.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...