Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] CodMw3.

SknerusPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ping zależy głównie od szybkości Twojego łącza internetowego, i zapewne w tym leży problem. Jak jest z pingiem w innych grach online?

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Np. W codmw2 mam ping 30 - 60 a w cod4 mam 20-50 więc nie wiem w czym problem a łącze to 10 mb/s aha i to mój sprzęt

Procesor Intel® Pentium® Dual CPU T3400 @ 2.16GHz

Windows 7

Karta GraficznaMobile Intel® 4 Series Express Chipset Family 128 Mb 4.0 Shader

Ram 3Gb

CZY KTOŚ MI KURWA POMOŻE MOŻECIE POWIEDZIEĆ CZY MAM ZJEBANY KOMPUTER CZY CO KURWA A NIE NI C NIE ODPISUJECIE DO KURWY NĘDZY AHA I ZAPEWNE JAKIŚ MOD MI TERAZ DA WARNA ŚMIAŁOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Sknerus nikt nie pracuję tutaj i dostaję pensję żeby ci pomagać , więc spokojnie i z pokorą czekaj na odpowiedź.

@top

Możliwe że wina komputera , przeskanuj go jakimś dobrym antywirusem , sprawdź temp. karty graficznej & procesora , użyj gameboostera , zresetuj porty

Opublikowano

Thx Za wszystko Już sobie poradziłem bo ostatnio dmiałem włączone automatyczne zmienianie tapet pulpitu i to mi tak lagowało usunołem to mam stałą tapetę i już dobrze wszystko działa :) można zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...