Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie pobrać minecraft?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chciałem pobrać minecraft ale szukając na Google tylko pobiera mi się taki w którym trzeba mieć konto , no to się zarejestrowałem na jakiejś stronce po angielsku ale nic to nie dało i nie mogę się zalogować , a pamiętam kiedyś pobierałem taką gre że pobrałem i już mogłem grać , mógłby mi ktoś pomóc w znalezieniu minecrafta bo zatęskniłem się za tą gra.

Opublikowano

A nie lepiej kupić premium i mieć to z głowy ? jeżeli nie chcesz kupować premium to zaraz podeślę ci link do pirata którego gdzieś znalazłem na necie bardzo łatwo jest znaleźć coś takiego ale widzę że niektóre osoby są tak ułomne że nie potrafią tego znaleźć mniejsza zaraz spakuje przeskanuje i dam na mpcforum.pl więc daj mi max 5 minut

Dobra tutaj masz link do pobrania:

http://speedy.sh/dsRd4/Minecraft.exe

a i jak uruchomisz to musisz wskazać folder w którym ma się zainstalowac minecraft i kliknąć install folder a potem wpisać nick w username i kliknąć play offline jeżeli dobrze mówię :)

a tutaj jest skan dla modów:

93761876115428284426.png

Liczę na LIKE :D

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@up to syf jest mojemu koledze to lagowało w nie powiem co a normalnie to gry mu chodzą tak że chu chu ma bardzo dobry komputer więc

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@up to syf jest mojemu koledze to lagowało w nie powiem co a normalnie to gry mu chodzą tak że chu chu ma bardzo dobry komputer więc

Nie wiem ja tylko mówię, nie używam no premium :D

Opublikowano

Osobiście gram na lauche'rze by Zyczu, ale co jedynie mnie martwi to plotka z wykradaniem haseł. No ale po zainstalowaniu Zyczu antywirus wykazał wirus i go usuną :). Wiec Zyczu ma u mnie 7/10 polecam :)

Sygnatura.png?i_dim=1920x1200&app_id=web

Opublikowano

@up ten SerweryTV skopiował mój link do downloadu i se wkleił żeby posta nabić nie moderator zobaczy że te linki są takie same :P

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...