Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]skrzynki=pewny perm

GeneralDawid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, waszym zdaniem lepiej jest kupić myst-infinity za 15k nx gdzie mamy pewny perm, czy myst-ultimate za 100k nx gdzie mamy pewny epic perm? Oczywiście pytam z ciekawości, i czekam aż takie paczki się pojawią, wiadomo że za myst infinity mamy 6 permów i jest mała szansa na wygranie epicka, a epicki powyższają wartość acc. Wogóle kiedy mogą być te paczuszki ? kiedy były ostatni raz?

Opublikowano

Ja bym kupował infinity zwykłe. Wolę mieć np smg, sr i ar itd niż 1 AR. Ale też z epic może polecieć legion :3(na chwilę obecną nieopłacalny bo nie ma HQ) One są zazwyczaj strasznie, np na święta Bożego Narodzenia były chyba.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ja bym kupowal infiniti bo z myst epic z moim szczesciem wylecial by dragunov :3

1375735056-U683421.png

Opublikowano

Ja bym kupował infinity zwykłe. Wolę mieć np smg, sr i ar itd niż 1 AR. Ale też z epic może polecieć legion :3(na chwilę obecną nieopłacalny bo nie ma HQ) One są zazwyczaj strasznie, np na święta Bożego Narodzenia były chyba.

Hmm nie powiedziałbym że się nie opłaca za gre ( 7-9min) przy 150k pkt dostaje od 550 - 670 expa :)

Opublikowano

Hmm nie powiedziałbym że się nie opłaca za gre ( 7-9min) przy 150k pkt dostaje od 550 - 670 expa :)

Z exppasami ;) ? Na QR teraz masz po 1,3k.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Z exppasami ;) ? Na QR teraz masz po 1,3k.

Zależy od czasu gry ale przeciętnie qr gra się 20min więc śmiem sądzić iż wyjdzie na to samo :)

Opublikowano

Ja takze polecam kupic infinity. Moze wyleciec Ci cos ciekawego i musi przy tej ilosci, tak masz pare permow, a epika 1 i pewnie jeszcze dragonuova.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

na co Ci epik ... za ten hajs masz wiecej permów , wiecej broni do użycia ... na pewno jakaś Ci się spodoba ... wartość konta ?? -.- ... w Polsce konta są do 200 stów które się sprzedają ... konto warte tysiaka a Ty i tak tego nie sprzedaż za taką cene .. na zarobem są konta z mmo rpg albo coś w tym stylu .. Combat jest dla biedaków ;))) :D

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...