Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra Blades Of Time i film o dziewczynie w szpitalu psychiatrycznym

Mateo193

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dawno temu widziałem film o pewnej dziewczynie która znalazła się w szpitalu psychiatrycznym. Podczas gdy zaczynała tańczyć, przenosiła się w świat zła gdzie wraz ze swoimi przyjaciółkami, pokonywała wrogów. Pamiętam jedynie zakończenie gdzie tylko jednej dziewczynie udało się uciec, tej najbardziej sceptycznie nastawionej do próby ucieczki. Reszta przyjaciółek po za główną bohaterką zginęła, jedna została przekuta nożem, a druga chyba zastrzelona podczas przygotowywania się do występu. Cały film opierał się na znalezieniu pewnych rzeczy, m.in klucza, noża, mapy i zapalniczki.

Film był bardzo podobny do tej gry, a największym podobieństwem była główna bohaterka.

Wiem że może trochę fantazjuje, ale zapomniałem jak się nazywał ten film, chodzi mi głównie o tytuł.

Myślę że ten skromny opis filmu pomoże w jakiś sposób ;)

Pozdrawiam.

bijons.jpg

Pomogłem daj Lubię To!

Opublikowano

Sucker Punch. Co do Blades of Time - Ni chuja nie podobna. Inna fabuła, inne postacie.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Tak Był to Sucker Punch <33

Jeden z bardzo pojebanych i zajebistych filmów według mnie :3

Ps.Baby Doll <3 Emily Browning to była główną bohaterką ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...