Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z gta samp

kuligaxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie mam problem dodalem serwer a dodalo mi ponad 5 tysiecy serwerow i zacina mi caly komputer i nie moge normalnie grac jak usunac serwery wszystkie ktore sa dodane a one sie dodaly z pasku takiego jak Internet tam pisze tak na dole gdzie jest plik taki zeby usunac te doddane serwery bo poprostu tak zacina ze nie doda serwera ani nie wlaczy pomocy wynagradzam LIke +

Opublikowano

Musisz zajebiscie szybko wcisnac zakladke favorite( Nie pamietam dokladnie) Albo rozlaczyc internet wtedy ci servery nie wyskocza. Wiec bedziesz mogl przejsc do tej zakladki. A SAMP zapamieta, zakladke ktora wybrales i nie ma problemu.

Opublikowano

Własnie w tej zakladce mam wszystkie serwery ktore tak jagby sie przeniesly z internet do tego favorite i mam tutaj serwery i tutaj i wlasnie dlatego tak pisze .... ze mi sie zacina tak ;/ jak usunac te serwery bo jest ich ponad 5tysiecy a jak usunolem to znowu sie pojawily po ponownym wlaczeniu Sampa Pomocy!!!!

Opublikowano

Odinstalowanie sampa tez nic nie pomoglo a gta sa nie moge usunac poniewaz juz niemam plyty z nim ;/

Wejdz w Dokumenty\GTA San Andreas User Files\SAMP. Usuwasz plik USERDATA.dat, na nim zapisują się ulubione serwery ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...