Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Typ serwera? 20 slotów? Pomóżcie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam serwer 20 slotów (100mb/slot) i nie wiem, jak go zagospodarować...

Macie może jakiś pomysły na serwer? Myślałem trochę nad MiniGames, typu Spleef, Spleeg, MobArena itp... do tego może by dorzucić FreeBuild, ale nie wiem, czy to wypali.. co sądzicie?

Opublikowano

Witam otóż mam serwer 20 slotów (100mb/slot) i nie wiem, jak go zagospodarować...

Macie może jakiś pomysły na serwer? Myślałem trochę nad MiniGames, typu Spleef, Spleeg, MobArena itp... do tego może by dorzucić FreeBuild, ale nie wiem, czy to wypali.. co sądzicie?

Ja bym proponował albo serwer PvP albo Survival bo na MiniGames itp za mało slotów moim zdaniem ;)

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce,

Dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

~GrubSon

Opublikowano

Śmiać mi sie chce z takich ludzi jak ty autor tematu

Kupują serwer tracą pieniądze a nie wiedzą co na tym serwerze zrobić Poprostu aby tylko wydać walutę

Takich serwerów co ty podałeś jest 85% a reszta czyli 10% Robią jeden porządny typ a nie 7 które mają same wady i Bugi zostało 5% z czego są autorskie typy

Zrób Poprostu serwer na modyfikacjach lub bez aczkolwiek Apocalypse

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Hmmm... teraz mam dylemat... PvP vs. Creative...

Chciałbym, abym mógł jakoś zarabiać na ItemShopie, co raczej na creativie nie jest za bardzo możliwie...

Może zrobię PvP z klasami? kilka klas dla graczy i 2-3 dla VIP?

@UP Ten serwer wygrałem w konkursie, wiec to nie jest dla mnie strata, a chciałbym go rozkręcić...

Opublikowano

Zrób miasteczko z Areną i atrakcjami gdzieś w górach. Poza tym miasteczkiem Survival, Frakcje :P dobierz ciekawą administracje, nagraj filmik na YouTube :) Szukasz administracji pisz domnie na PW

Opublikowano

Już wiem, co chciałbym zrobić na serwerze, ale potrzebny mi do tego ktoś, kto tworzy pluginy...

Byłby to chyba pierwszy taki serwer na świecie...

Opublikowano

Zrób serwer PvP i będzie super! : ))

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...