Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie polecacie pliki serwerowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam pytanie, jakie pliki serwerowe polecacie. Chcialbym takie, co do nich by byl od razu client, zebym w nim edytowal ip I by dzialalo, lvl zeby byl wiekszy I, zeby byly nowe zbroje I bronie. Chcialbym, aby tez byl poradnik na youtubie do tego :p (nie koniecznie, ale najlepiej jak by byl :p )

Z gory dziekuje za pomoc :)

PS: sory za orto, ale angielska klawiatura :/

Opublikowano

Jeżeli chcesz się bawić w odbugowywanie to Terenzo.

Jeżeli od zera to weź SG ten najnowsze 30k coś tam + pobierz clienta SG.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Do terenzo nie ma clienta :p, przynajmniej przy poradnikach nie widzialem.

Potrzebuje clienta, bo nie moge przerobic innego, poniewaz wyskakuje blad podczas laczenia z serwerem

Opublikowano

do rozpakowania m c n c c . pl , tylko bez spacji, do maszyny root , 152424 a do mysql root, jerry

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

do rozpakowania m c n c c . pl , tylko bez spacji, do maszyny root , 152424 a do mysql root, jerry

a jaki maja pong, bo chyba z pongiem clienta sie nie zgadza, bo ciagle jest "zostaniesz polaczony z serwerem..."

Opublikowano

No on ma któryś z tych pongów. A tak swoją drogą to ja miałem ten same pliki i klienta i mi normalnie łączyło

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Najlepiej to pobrać z 10sfów (Najlepszych) Typu WOM i sklejać z 10 1 porządne swoje.

Robić al od początku, nie mówię tu o game bo to mało realne, ale o bazie danych, mapach etc.

Jestem LarsRavson: Moje umiejętności to: Lua: Poziom Expert- Asm: Poziom Expert- Python: Poziom Expert Mogę tak pisać do jutra!

Ale prawda jest taka że potrafię to tylko pisać!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...