Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

E-Papieros Czy da rade

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obojętnie jakiego epapierosa kupisz, liczy się liquid (płyn) który tam wlewasz. Kupując najsłabszy to i tak tam jest 6mg nikotyny na 10ml

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Najlepszy dymek jest z prawdziwej fajki :) jeśli chcesz tylko szpanować że jarasz to lepiej nie próbuj... jak palić to palić

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Najlepszy dymek jest z prawdziwej fajki :) jeśli chcesz tylko szpanować że jarasz to lepiej nie próbuj... jak palić to palić

Jeśli chodzi o dym to trzeba przyznać, że z e jest lepszy. Taki bardziej gęsty, hmm, jak mleko :P

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Mam znajomego który nie pali.

Ja kupuję 18mg, ew 16mg. (nikotyny)

On się bawił, kaszlał i się dusił, lecz po jakimś czasie po prostu się przyzwyczaił i już nic nie czuje (nie, nie uzależnił się)

Kup sobie e-fajke za ok. 100zł (Ja posiadam górę z firmy cigger (30zł - dbra firma. bodajże 2-3 w rankingach) i baterię jakąś za 40zł z e-go)

Kup do tego liquid 6mg i nie powinno cię dusić. Może nie mogę zagwarantować że nie będzie bo ja przy 18 się nie duszę. Ale sądzę że nie będzie.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Nie śmierdzi, możesz palić kiedy chcesz :D

Ale oczywiście truje. Niszczy chyba wątrobę(?) bo to para wodna i osiada nikotyna.

Ale zawsze to lepsze niż analogi :3

+ jest smak jaki chcemy :D

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...