Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Balmora.pandora.dragon.virtual.metin5s1.metin5s2.

Kox124156

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ty"ch" serwer"ach" chyba. Balmora SruBuxDebil - przekręty. Pandora, stary ale jary (Nie padnie za cholere), Virtual to samo co Panda, a Metin5 to nwm. Z tego wszystkiego Pandora wg mnie najlepsza.

Opublikowano

Osobiście mogę odradzić Ci Balmorę.Prawdopodobnie niedługo będą tam nieliczne ilości graczy.Wielu sprzedaje itemy na allegro,lub za yangi,a te na allegro,ponieważ kończą grę.Jeden z adminów rozdawał itemy/bryłki na start.

Opublikowano

Metin5 s1 i s2 i s3 nie polecam

Dlaczego?, są tam bugi, cofki i co nikt tam nie gra.

Administracja nie ogarnięta, na stronie nie działa odbugowanie postaci.

Opublikowano

Pandora to porażka ( nie wiem co ludzi kręci w tym serwerze jak to jest totalne gowno )

Virtual stary jak świat ( są itemki navi ) kolo pokazywał mi buty z bonem 525% Ludzi

Dragon nie wiem nie znam

Balmora najlepszy hard w Polsce.

Było na balmorze pare przekrętów ale to jest nic w porównaniu do przekrętów na serwerach UP czyli pandora,virtual

Z tych serwerow najbardziej polecam Ci balmore.

58121063168705213211.png

Opublikowano

UP

Chyba nie wiesz co się działo/dzieje na balmorce xDD

Nawet wieprz w swoim filmiku mówił, że sporadycznym osobą na początek dawał baryłki ;p

Sprzedaje eq, postacie i inne rzeczy na allegro. Poza tym tam juz nie gra tyle osób co kiedyś.

Gdyby "go" nie było w teamie to serwer godny polecenia.

Opublikowano

Balmora, Metin5 osobiście nie polecam. O reszty nwm bo tam nie miałem zaszczytu od dawna zagrać.

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano

Metin5 szajs grałem tam 2 lata temu. Admin nie ogarnoł i co cofka 2 konta z full itemami i nic nie odzyskalem tylko dali chyba 3k sm za co gowno mozna bylo kupic Polecam pandorke i virtuala

66603082608911692451.png

Pomogłem daj LIke ;p

Opublikowano

Metin5 - Nie polecam jak to się mówi "Gunwo serwer" Pandora - Grałem przez 2 lata chyba i dalej gram. Fajny serwer. Nie padnie nigdy chyba :D. Dragon - Mało ludu tam gra. Nie mam zdania o tym serwie. Balmora - Łubu Dubu J***** Fu** :D

Opublikowano

Pandora stary full server kamer modu& nudny. Dragon to samo co pandora tyle ze mniej ludzi. Metin5 nie znam. Balmora dużo hejtów jest ale sam tam miałem z 40lvl maax. Idz grac na pl jak chcesz harda. ;p

Opublikowano

ze tak sie wyslowie

Balmora to syf na IS zarazpewnie padnie bo grubas nie bd mialkasy z IS'u coraz wiecej graczy konczy gre , Pandork Hmm fajny serwer gralem kiedys lecz skonczylem bo wywalalo mnie ciagle z serwera bo jest w chuj graczy i serwer obciazony ,Metin5 Nie wiem nie gralem z tego co slyszalem dobry serwer ,

Najlepszy serwerem z tych co podales jest VirtualMT2 stabilny serwer zero EQ z Navi codzienne eventy kontakt z GM praktycznie 24/7 wystarczy wejsc na ts i poczekac chwilke

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Pandora to porażka ( nie wiem co ludzi kręci w tym serwerze jak to jest totalne gowno )

Virtual stary jak świat ( są itemki navi ) kolo pokazywał mi buty z bonem 525% Ludzi

Dragon nie wiem nie znam

Było na balmorze pare przekrętów ale to jest nic w porównaniu do przekrętów na serwerach UP czyli pandora,virtual

I powiedz,po co piszesz takie glupoty?

Do navii nie ma dostępu zaden z gmow.Wojtek zarabia spore sumy na virtualu wiec po co mialby rozdawac navii? Po za tym jezeli piszesz takie klamstwa wypadaloby udowodnic.

FuBu przyznal,sie ze balmora nie jest juz dochodowa i musi sprzedawac bryly na allegro.Na facebooku macie jego audiolog.Mysle,ze balmora zbliza sie do upadku i nie warto grac.Pandora kazdy wie,ze byly wlamy do bazy i wycieklo sporo kont.Dragon jest zaniedbany tak samo jak pandora.Z tych wszystkich polecam virtuala.

Srij9JT.png

Opublikowano

Dragon nie wiem nie znam

Krótko i na temat pokaż mi "idioto" jeden item z navi to cię ozłocę. Czas start.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...