Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Project Diamond 3v3

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Z racji iż obecnie nie mogę grać SoloQ ponieważ mam strach przed Dckami, co mi ranking rozwali - gramy trójki.

Mamy zamiar wbijać diamond, tak wylądowaliśmy po 5/0!

v2kmsu.jpg

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Hej.

Z racji iż obecnie nie mogę grać SoloQ ponieważ mam strach przed Dckami, co mi ranking rozwali - gramy trójki.

Mamy zamiar wbijać diamond, tak wylądowaliśmy po 5/0!

v2kmsu.jpg

Przecież to jest niemożliwe, że od nowej drużyny po 5 winach 0 lose plat 4 -,-

W poprzednim sezonie mieliście gold 2/3 ?

Opublikowano

Przecież to jest niemożliwe, że od nowej drużyny po 5 winach 0 lose plat 4 -,-

W poprzednim sezonie mieliście gold 2/3 ?

Nie, świeży team założony 3 dni teamu.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Dlaczego 3 a nie 5 ?

Ale i tak gratulacje ja przez dc spadłem z plat 1 do 2

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

No, no ładniesz sobie radzicie Vanosz, bardzo dobry wynik po 5 grach moim zdaniem, no pozostaje mi życzyć sukcesów, mam nadzieję że zajdziecie wyżej niż team selexa. Pozdrawiam.

@down hahahaha czekałem tylko aż mistrz spacji odpowie xD jak tam skrypt na xina się sprawuje?

Opublikowano

Przecież Ty grasz w tym teamie Kasha, rozumiem, że nie chcesz wkopywać Vanosha w swoje BoLowe interesy, ale spasuj trochę chłopię.

Profil Kashy:

www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history
Gratuluję, chociaż teraz pewnie ciężko kashy grać po ostatnich zmianach Ryza.

W 100% gier był Ryze.

Jak chcecie to mogę wysłać do supportu propozycję, żeby zmienili Wam nazwę drużyny na "Bot of Legends" albo "BoL Team", możliwe, że nawet wszyscy VIPa na ich stronie dostaniecie jak wbijecie Challengera, niezła promocja dla nich.

x]

Płakaj więcej

@top gz, ja na razie mam 4 winy i 0 lose i chyba nawet nie mam co marzyć o platce jak wbije 5 win xD. Myśle że to zależy od rozegranych normali / rankingu solo q itd.

gyoz.png

Opublikowano

Co za pokurwione cos tam, nie moge nawet cytowac , ale w odpowiedzi do Selexa

ty jestes kurwa jakis przyjebany czy cos? sam napierdalasz od unrankeda do diamond 1 na bolu , a potem kurwa do kogos masz pretensje.. Hipster lubi ta postac to niech sobie nia gra. Wszystkich zarzutow o bolu sie wypierasz, ale kurwa autosmite na xinie kto uzywa albo Glory Ryze. Jak dla mnie grasz na poziomie golda, ale wiesz skrypty rlz. Jestes gownem pozdrawiam, dawaj 1v1

@topic

Gz Vanosz, szkoda , ze mam zepsuty PC to bym gral z wami xD

Opublikowano

Przecież Ty grasz w tym teamie Kasha, rozumiem, że nie chcesz wkopywać Vanosha w swoje BoLowe interesy, ale spasuj trochę chłopię.

Profil Kashy:

www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history
Gratuluję, chociaż teraz pewnie ciężko kashy grać po ostatnich zmianach Ryza.

W 100% gier był Ryze.

Jak chcecie to mogę wysłać do supportu propozycję, żeby zmienili Wam nazwę drużyny na "Bot of Legends" albo "BoL Team", możliwe, że nawet wszyscy VIPa na ich stronie dostaniecie jak wbijecie Challengera, niezła promocja dla nich.

x

Wypowiedział się, kurwa, mistrz LoLa.

Wszyscy mają z ciebie ostrą polewkę, bo nie umiesz nic poza wciśnięciem spacji, tak samo jak farex.

A my sobie gramy dla funu, już pewnie dostałem kilka raportów za rasizm i wyzywanie od vanosha ;_;

Opublikowano

selex nielze cisniesz lewactwo w tym temacie oby tak dalej nie patrz na hejty ulica im nigdy nie wybaczy

co do platyny propsuje ale jak zaczniecie wyzywac kamila to policzymy sie inaczej

napisz poradnik do 3 vs 3 chcialbym zobaczyc jak to wyglada od profesjonalnej strony

Opublikowano

Nie cisnijcie selexa,poklocili sie i ch** tez bym z bola skorzystal jak bym mial teraz nowy ranked team 3 v 3 i wbic szybko plat/diax.

@TOP

Ladnie,ale szkoda ze na bolu xDDDDDDDDDDDDDDDDD

kxAyLut.png

Opublikowano

Ja rozumiem, że każdemu by e-penis urósł po skorzystaniu z BoLa w celu zdobycia jakichś osiągnięć, ale co z tego, skoro w oczach innych by się było śmieciem?

Kasha nie korzysta z bola, przecież z nimi gram i widziałem, że lami jak cholera xD

///Propsy od worst jayce eu

Btw. Za 3 dni kontynuujemy, 'jakiś debil' wyszedł z teamu i oddał lidera, a teraz nowy lider nie może zaprosić 'tego debila' aż do 19.08, więc dopiero wtedy szykujemy się na diamonda xD

Opublikowano

Adolf Hipster ma pretensję o to że SeleX używa bola a Adolf Hipster robi to samo > to o co wam chodzi ...

95/100 OSTRZEŻEŃ

MEDIA KŁAMIĄ

Opublikowano

Wszystko się kręci wokół tego, że kasha i selex cisną na bolu i oboje siebie o to oskarżają xD, zacznijcie wygrywać czymś skillowym a nie r q w e q i penta kill.

Co do tematu, to jest gówno a nie platyna z tym kashą na bolu

Opublikowano

Jakim cudem ... :D no nic teraz już tak łatwo nie będziecie mieli ;d.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Wtf... ja słyszałem że po 5 winach się powinno mieć gold 5.

Ja z kolegami kilka dni temu zrobiliśmy team rankingowy i mieliśmy 4/5 wygranych i wpadliśmy do silvera 5. Gdzie tam platyna. :D

//Reklama OFF.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...