Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto zagrać - dyskusja

mateo210102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy raz gram w ta gre mysle ze warto

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Na pewno będziesz musiał zmienić swoje przyzwyczajenia, ale zapewniam, że w przeciwieństwie do lola na dotę nie wydasz ani złotówki (no chyba, że chcesz szpanować innym ciuszkiem). Czy warto? Jak lubisz gry MOBA to wciągnie cię jak każda inna.

Opublikowano

Za takie pytania powinny być ostrzeżenia...

Dla kogoś może być warto a dla kogoś innego nie, np. niektórym się podoba dota innym nie, i czemu zawsze dote porównujecie z LoLem? To dwie inne gry tylko takie same gatunki.

A więc nie odpowiem ci na to pytanie, ponieważ na nie sam Sobie musisz odpowiedzieć, dla mnie warto, dotA 2 mnie wciągnęła na długie godziny gry i mi się spodobała, w przeciwieństwie do lola :).

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

Ja osobiście wolę sobie pograć w DotA, niżeli LoL'a. Grałem dość sporo w LoL'a, powiem szczerze, że niezbyt ciągnie mnie do powrotu. Dodatkowo grając w Dotę dostajesz możliwość zdobywania fajnych rzeczy, z których po sprzedaniu możesz uciułać nawet jakąś gierkę Steamową.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...