Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] STUNER

zelas999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowym graczem DCUO i prosił bym was o pomoc w dobraniu buildu. interesuje mnie rozgrywka PvP z tym że nie nastawial bym sie do konca na uzyskanie najwiekszego dmg a przedewszystkim na stunowaniu przeciwnika. tak więc po przewertowaniu forum stworzyłem cos takiego:

Moc:ice/gadgets

Broń: 2 hand

movement: Super-Speed
priorytety mojej postaci to: Stuny;efekty cc->dmg -> wytrzymalośc
czy mogli byście powiedziec czy dobrze to wszytko dobrałem co zmienic i prosił bym o uzasadnienie.
wydaje mi się że ice ma wiecej opcji cc niż gadgets ale czy nadaje sie do pvp ? co do broni to tu mam dylemat 2h jest podobno strsznie wolna jednak mysle ze przy dobrym stunowaniu przeciwnika ta wada nie miala by az takiego znaczenia a moze jestem jednak w bledzie? czytalem tez ze po przez Brawling można atakowac przeciwnika nie dajac mu szans na riposte, prosil bym was zatem o nakreslenie ktora bron bedzie najlepiej sprawdzac sie w pvp przy uwzględnieniu powyższego stun buildu
Z góry dzieki za odpowiedz
Pozdrawiam ;)
Opublikowano

hmm... tak naprawde ciezko odpowiedziec, bo 'stuner' pelni rowniez druga wazna role - oddaje powera grupie. dlatego w pasku powerow powinien sie znalezc power over time (rowniez stunuje), supercharge ktory oddaje powera grupie, power dump. zostaja Ci 3 miejsca na pasku do wykorzystania. ja je przeznaczam na defence debuff, healing debuff i ostatni na tarcze (jednak troller ma ciezkie zycie ostatnio :P ).

ja do pvp polecalbym jakas szybsza bron - ja uzywam martial arts. w wolnej broni latwiej zauwazyc wykonywane combo i je zablokowac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...