Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Battlefield Heroes- Funds Generator

Skorpion13PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jeden wielki FAKE nie nabierajcie sie na to, genatorów nie bylo, nie ma i nie będzie, EA ma dane calego twojego konta i funds dostaje sie tylko za oplatą, generatory sluzą do naklaniania ludzi do pisania swoich prywatnych danych.

Opublikowano

Są to programy robione tylko dla potrzeby zarabiania, kiedyś pobrałem taki jeden i rozłożyłem za czynniki pierwsze, program jest tylko wyposażony wizualnie w przyciski i w zdjęcia a tak naprawdę nic nie robi ! Pokazuję się pasek doładowania i tyle ! (Ponadto usługodawcy umieszczają tego typu programiki na stronach, dzięki którym dostają pieniądze "sharecash itp") Inne generatory to tylko keyloggery które spr twoje dane konta i jak zwykle bywa, potem traci się konto (na szczęście teraz droga hackerom jest trochę utrudniona ze ze względu na e-mail). Więc podsumowując Wszystkie generatory to FAKE robione tylko pod kradzież lub zarobek.

Pozdr LASE

mhraed.png

Opublikowano

To jest tak, jakbyś chciał doładować sobie konto - np. telefon. Nie da się tego zrobić, ponieważ kody, jakie użyjesz, są wyprowadzane przez operatorów. Poza tym, zawsze przychodzi im potwierdzenie doładowania danego konta.

Dodając coś od siebie do wypowiedzi lasewinera - ponieważ on już wszystko praktycznie wytłumaczył - generatory to, jak sama nazwa wskazuje, cheaty.

P.S. Dodając jakiś komentarz na tej stronie, podajesz email oraz nazwę. Podrobić to jest banalne, więc mogą być to posty samego autora strony.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Dzięki panowie za rzetelne informacje :) Podziw dla Was, którzy umiecie wszystko sprawdzić :) Filmy na YT nabrały mnie szczerze powiedziawszy i chciałem próbować przed formatem je potestować ;) Czyli nie ma żadnych cheatów do BF Heroes, dzięki którym gra stanie się łatwiejsza? ( nie mówcie mi czegoś takiego: ,,Lepiej naucz się grać bez cheatów, a jak Cię ciągle jadą to przestań grać'') -.- Na cheatach jest po prostu więcej zabawy i śmiechu z wnerwionych graczy xD Podajcie mi jakieś dobre cheaty działające do BF Heroes ;)

Opublikowano

Cheaty są na pewno, bo przecież nie raz każdy z nas widział ludzi jadących na cheatach. Problem tkwi w tym, że jeśli jest już jakiś darmowy cheat, ty szybko zostaje wykryty. Z tego co mi wiadomo, są też jakieś płatne cheaty, które podobno nie są, aż tak łatwo wykrywalne, no ale trzeba za nie zapłacić.

Opublikowano

Widzę że treść ocenzurowana ale powiem 1 po nazwie tematu. TAKIE COŚ NIE ISTNIEJE !!!. //Do zamknięcia daje raport ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...