Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Rpg Modyfikowny Królestwa Duchowni Ekonomia Gospodarka Wojna!

assasyn434

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam ludzi na serwer rpg na modyfikacjach.Będzie to serwer gdzie będa 3 królestwa które będą toczyły wojny.Będą tam podziały ekonomiczne,gospodarcze,duchowne tzn. wolisz być wojownikiem a może górnikiem zarabiać kase na zbroje itd.?Poszukuje ludzi do mego miasta - mam już sojusz z 2 potężnymi władcami z trzecim z kolei już wypowiedzianą wojne.Serwer startuje za tydzień i poszukuje ludzi.doradców,robotników,wojowników -wezme każdego ogarniętego człowieka.Prosze pisać na pw tam podam skeypa.

Podsumowujać jeśli masz już dość serweró z dziećmi kochasz rywalizacje,walkę,intrygi wstąp na meumcraft!

Administracje mpc forum prosze o przeniesienie tego we właściwy dział!

Opublikowano

Hotarti na pewno wbije :)

Czekałem na reaktywacje pół roku.

Pora znów troche po nolifić :)

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Zapraszam do mojej wioski

Up2 o matko geniusz się znalazł ,każdy ma prawo do błędu.Trzymaj sie tego swojego belisarka i nie wyjeżdzaj tu z takimi tekstami.

Opublikowano

Oj Assasyn w złym dziale umieściłeś ten temat,dlatego też możesz wyłapać ostrzeżenie.Ja mam jedno małe pytanie do ciebie czy nadal będziesz Bellantyjczykiem?Czy może zmieniasz miejsce zamieszkania na o wiele chłodniejsze?Jeżeli tak,to możliwe,iż przyłączę się do ciebie wraz ze swoimi ludźmi.Teraz ogólnie do wszystkich:polecam ten serwer dla każdego kto kiedykolwiek zasmakował na serwerze minecraft zależności gospodarczych wykreowanych poprzez stworzenie systemu ,,łańcuchów'' rozwoju wykonywanych profesji umożliwionych dzięki ograniczeniu czynności w minecraft.Jest to obecnie najlepszy polski pełnoprawny serwer rpg spośród tylko 4(niestety),które można zaliczyć do tego gatunku serwerów.

Jest to także najbardziej nastawiony na kooperację graczy serwer w Polsce.(idea polega na uzupełnianiu się graczy w tworzeniu miast/wiosek/państw/zamków poprzez wytwarzanie elementów gry przez każdego gracza z zakresu tylko jego zawodu,a potem dzielenie się nimi z pozostałymi graczami dla których jest to niemożliwe.)

W tej edycji mam swoje wytyczone cele,które zamierzam konsekwentnie zrealizować wraz z rozwojem sytuacji polityczno-gospodarczej.

Pozdrawiam stały gracz zagranicznych oraz polskich serwerów minecraft rp/rpg,zatwardziały Nord ze starej edycji meumcraft.pl,były oraz przyszły nordycki alchemik-MarcosSalinas.

Szczerze polecam meumcraft.pl

ps.

Wiesz może kto będzie głównodowodzącym nacji nordyckiej?

Opublikowano

@up

Ponoć T0ld knight ma 15 osobową ekipe i wbja na servwer ,więc nie zdziwie się jeśli to on nim zostanie.

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Powolutku ale nam się postów namnożyło to tak ja ide do bell i będzie król lub rada dogadamy się z radiatorem jak król to są wybory mam jakieś tam szanse ale wątpi.Ja z Demorsem,Gitem,Zygrydem oraz Plazma zalożylismy pakt 5 ,więc w bell raczej nie będzie wojny domowej.Co do nordów i tolda to jest mój kumpel ale z kim on się zadaje to się mi śmiać chcę:ja poszukuje graczy ogarniętych dlatego nie mam 15 osób lecz mam 7 ,którzy spokojnie tym 15 dowalą jeżeli będzie potrzeba a nawet jeśli nie moge liczyć na wsparcie prawdziwych przyjaciól no to co daje namiary na mojego skeypa:)

ps.napisalem do adminow by przeniesli a jak tego nie robia to mi to na rękę.

Opublikowano

Jestem ciekaw jaki będzie skład rady bell

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...