Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows XP

hubert.312.312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,jest taka sprawa ,da się sformatować komputer nie logując się na użytkownika/administratora ,bo ja niestety nie mogę ;/ ,nie pamiętam pasów .od razu mówię ,ze nie chce porad jak zdobyć passy itp tylko jak sformatować kompa bez logowania się na administratora

Opublikowano

Ogólnie chodzi o to ,ze mi wyskakuje aktywacja systemu windows ,i tam jest opcja ,że przez internet a w tamtym kompie nie mam internetu ,i po prostu ,żeby to ominąć chce sformatować kompa ;p ,i nwm jak to zrobić bez logowania na administratora (w sensie jak to zrobić w czasie włączania kompa),

Opublikowano

Żeby zrobić formata nie ptorzebujesz systemu, jak byś potrzebował systemu to nie mógł byś zrobić formata bo system używał by pliki które ty byś chciał usunąć :D Musisz mieć płytę z systemem lub na pendrive mieć system i podczas uruchamiania komputera (zanim pojawi się logo systemu!) wcisnąć klawisz odpowiedzialny za wejście do wyboru urządzenia z którego ma bootować, domyślnie jest to dysk, a my chcemy z płyty. Jeśli nie znajdziesz nigdzie takiej informacji to spróbuj wejść do BIOSU i tam poszukać (Zwykle klawisz DEL)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...