Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

▮▣▮ BattleCraft ▮▣▮ [: PVP+MINIGAMES :] [: SYSTEM LEVELI :] [: NOWY SYSTEM AREN :] [: QUAKE :] [: SKRYPTY :]

- Hardwell -

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze 5 minut to startu serwera.

Już nie można się doczekać.

Wbiję 100%.

Cieszę się bardzo!

Serwer otwarty!

ref

ref

ref

ref

ref

ref

Opublikowano

Beznajdziejny serwer, admin nie pomaga i lagi staszne. Nie polecam

Udzielam pomocy na PW

Pozdro dla zioma _Lupo_101 :>

DAJ LAAAJKA

Opublikowano

Mapa kopiowana, haha.

Naprawde nie mogles sie wysilic?

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

Opublikowano

Mapa ściągnięta z serwera mpvp.pl Brawo już nie zagram :)

Złodziejstwo i tyle skoro mapki nie potraficie zrobić tylko kradniecie z innego serwera to moim zdanie po co robisz serwer ? Autorkską mapkę sobie wziąłeś i myślisz ze serwer bedzie najlepszy? Haha złodziejstwa nie nawidzę i nie zawitam na byle gów** który zrobiłeś i skradzioną mapką i pewnie pluginy też:)

Opublikowano

Serwer padł przez atak hakera

Nie nazywaj się hakerem. Jesteś gimbem, który ma odpowiednie narzędzia do ataków, a to nie czyni Cię hakerem. ;)

Twój aktualny adres IP jest już w naszym posiadaniu, wszystko zostanie podane na policji. ;-)

Opublikowano

Nie nazywaj się hakerem. Jesteś gimbem, który ma odpowiednie narzędzia do ataków, a to nie czyni Cię hakerem. ;)

Twój aktualny adres IP jest już w naszym posiadaniu, wszystko zostanie podane na policji. ;-)

HHAHAHAH ale dowaliłeś hahaha nie strasz go policją bo ty tez za straszanie możesz iść :) ale doje*****

Opublikowano

Ja? A można wiedzieć za co?
Idź na policje za kradzież mapki z serwera Minecrafta, wyśmieją Cię. Elo.

Ataki DDoS, to ewidentne złamanie prawa, grozi za to do 2 lat więzienia, a pewna osoba z mojej rodziny jest prawnikiem, więc przekażemy to już do odpowiednich służb. ;)
Pozdrawiam.

Opublikowano

Haha :) ty serio jesteś poje**** jak ten twój serwer , paczka pewnie tez skradziona i mapa tez a to świadczy ze serwer gó*** i administracja 10+ na pewno :). A sobie idź na policje ze to on niby ci serwer Dossował też cb wyśmieją myślisz ze to ich interesuje? kupujesz serwer nad swoja odpowiedzialność więc ty sam musisz się tym przejmować a nie jakieś władze , Serio ktoś z twojej rodziny jest prawnikiem serio ?o .O a z mojej rodziny to 3 komandosów 1 snajper i walczą w iraku a i Hardkorowy koksu to mój wujek i co zazdrościsz mi <3 ?:)

Opublikowano

No i widać, kto ma tutaj 10 lat. Pluginy są w 100% moje, a raczej ich konfiguracja, mapą skopiowałem, bo chciałem. Napisałeś już swoją opinię, że serwer chujowy, bo mapa zajebana, możesz już wyjść z tematu, a nie ciągniesz bez sensu temat. ;)

Nie potrafisz nawet napisać słowa DDoS, nie wiesz co to jest, a się wypowiadasz. Oczywiście, serwer kupuję na własną odpowiedzialność, ale jeżeli osoby postronne blokują do niego dostęp, to jest to złamanie prawa i narażenie właścicieli na straty pieniężne, bo w tej chwili, w której serwer był wyłączony, ktoś mógł coś zakupić w sklepie SMS.

No i widać, kto ma tutaj 10 lat. Pluginy są w 100% moje, a raczej ich konfiguracja, mapą skopiowałem, bo chciałem. Napisałeś już swoją opinię, że serwer chujowy, bo mapa zajebana, możesz już wyjść z tematu, a nie ciągniesz bez sensu temat. ;)

Nie potrafisz nawet napisać słowa DDoS, nie wiesz co to jest, a się wypowiadasz. Oczywiście, serwer kupuję na własną odpowiedzialność, ale jeżeli osoby postronne blokują do niego dostęp, to jest to złamanie prawa i narażenie właścicieli na straty pieniężne, bo w tej chwili, w której serwer był wyłączony, ktoś mógł coś zakupić w sklepie SMS.

Już dość dowodów? Rozmawiasz ze studentem prawa, więc nie próbuj udowadniać mi, że białe jest czarne, a czarne jest białe, bo jedynie ośmieszasz się.

Proszę bardzo, odpowiednie artykuły w kodeksie prawnym:

§ 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa lub zmienia zapis istotnej informacji albo w inny sposób udaremnia lub znacznie utrudnia osobie uprawnionej zapoznanie się z nią, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
§ 2. Jeżeli czyn określony w § 1 dotyczy zapisu na informatycznym nośniku danych, sprawca podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
§ 3. Kto, dopuszczając się czynu określonego w § 1 lub 2, wyrządza znaczną szkodę majątkową, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Jest to jedynie głupi serwer Minecrafta, więc nie przeżywajmy, jakbym ukradł Ferrari. Nie bądźmy śmieszni, zachowujmy się dojrzale.

Opublikowano

Kilka skryptów nie są waszymi autorskimi a skopiowane z mpcforum/bukkit.pl

Podaj ile ten serwer ma slotów NAPRAWDĘ

Mapa skopiowane z serwera obejętym prawami autorskimi a w Twojej rodzinie jest prawnik? Nakręciłem filmik na przed chwila założonym koncie youtube który wysłałem do właściciela

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

ŻAL !

-Skradziona mapa

-Beznadziejny serwer

-Nieogar

-Lagi

- ,,Mam w rodzinie prawnika, więc ja mogę sobie kraść co chcę, ale jak ty mi zaatakujesz badziewny serwer, to naśle na ciebie policję" HahahaHahaa xD

Coś więcej ?

Opublikowano

Już dość dowodów? Rozmawiasz ze studentem prawa, więc nie próbuj udowadniać mi, że białe jest czarne, a czarne jest białe, bo jedynie ośmieszasz się.

Proszę bardzo, odpowiednie artykuły w kodeksie prawnym:

§ 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa lub zmienia zapis istotnej informacji albo w inny sposób udaremnia lub znacznie utrudnia osobie uprawnionej zapoznanie się z nią, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
§ 2. Jeżeli czyn określony w § 1 dotyczy zapisu na informatycznym nośniku danych, sprawca podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
§ 3. Kto, dopuszczając się czynu określonego w § 1 lub 2, wyrządza znaczną szkodę majątkową, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Jest to jedynie głupi serwer Minecrafta, więc nie przeżywajmy, jakbym ukradł Ferrari. Nie bądźmy śmieszni, zachowujmy się dojrzale.

A skąd ty niby wiesz ile ja mam lat co ? skoro nawet mnie nie znasz.I nie powtarza się co prawda boli nie ?:)

Opublikowano

Dzieciaczku, ładnie jak ktoś hejtuje twój żałosny serwerek i atakuje DDoS'ami?

Bynajmniej, teraz wiesz jak czuli sie inni, jak rozwalałeś serwery innym. Cwaniaczku pluginy nie są twoje, bo zrobil je ktoś inny.

''Aurskie skrpyty'' Nie ma żadnych autorskich skryptów, są albo napisane przez osoby z mpc, których prosiłeś o pomoc, albo jak mówi kolega @UP z bukkit.dev

Więc wypierdalaj stąd fałszywcu jebany.

Haha, ''rozmawiasz ze studentem prawa'' - Szkoda słów.. nie bede sie wiecej wypowiadał, bo szkoda mojego czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...