Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta 4 - przyczyny ścin

`Lother✔

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. KUPIŁEM gta 4, lecz mam pewnien problem. Kupiłem noweg kompa i ucieszony włączam z myślą że gta będzie chodziło bez problemów i tutaj takie coś. Gdy uruchamia się gra, tam gdzie mam dojechać tym samochodem, to jest jak pokaz slajdów. Na najniższych ustawieniach muli tak samo.

Dodam że na kompie 2gb ram z win xp działało bez laga na najniższych ustawieniach ;d. Wyłączyłem dziennik zdarzeń, lecz wgl nie działał mi internet i gra się nie chciała uruchomić

Mój komp:

ram; 6gb

procek; intel core i5-3330 CPU @ 3.00Ghz 3.00GHz

karta graficzna; nVidia gt 610

System; win 7

Proszę o pomoc. To nie jest żaden pirat.

Opublikowano

A co sie dziwisz, ta karta NIE NADAJE się do gier, co już pewnie zauważyłeś w GTA 4. Następnym razem jak nie jesteś w temacie to nie kupuj komputerów, albo nie słuchaj kolesi w sklepach bo robią wodę z mózgu. Aha i jak kupiłeś gotowca to pewnie reszta części też jest powiem brzydko spierdolona.

Opublikowano

Karta graficzna to piece of shit, więc się nie dziw. Wydajnościowo dno całkowite.

Patche poinstalowane ? Czysta gra bez uaktualnień potrafi przycisnąć nawet mocny sprzęt.

Widocznie na starym kompie miałeś mocniejszą kartę graficzną np. 9600GT/GTX czy coś w tym rodzaju. Teraz masz do wymiany kartę graficzną, zasilacz, najlepiej obudowę.

Opublikowano

Jakiego patcha ściągnąć, by się tak nie przycinało? Bo mi się gra nie tnie cały czas tylko jak nacisne jakiś przycisk. Jak ciągle trzymam W i jade do 0 ścin, a nacisne D i już ścin.. Proszę o pomoc

Opublikowano

Najnowszego?

Pobrałem patcha 1.0.4.0 i już nic nie laguje, lecz teraz mam problem z bujającą kamerą i szybkim psuciem się samochodów.

Opublikowano

Z kamerą nic nie poradzisz, bo masz kompa jakiego masz, ja bym sobie na tym wgl odpuścił gta4, bo taka gra nie ma sensu.

a jak chcesz to sobie pobierz jakieś mody na samochody, które jeszcze bardziej zamulą grę.

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...