Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Info o Serwerze i CH

DjPytacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uiminimap w root, szukaj serverinfo.SetText(net.GetServerInfo()) i zamiast net.GetServerInfo() aj "NAzwa servera, chanel"

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

uiminimap w root, szukaj serverinfo.SetText(net.GetServerInfo()) i zamiast net.GetServerInfo() aj "NAzwa servera, chanel"

Ale to bez sensu. dziala bo dziala ale.. Dalem np DJPYACZ-CLIENT , CH

no i teraz zalogowalem sie na serwie na ch 1 i pisze CH a nie CH1.. jak to zmienic? http://scr.hu/0b66/1opq3

Opublikowano

Albo jakos zeby czytalo to z intologin i dodac ta opcje z serwer info do intrologin da rade?

@Nexicoll nie dziala jednak moze ktos inny ma pomysl jakis? Daje Intrologin.py swoje i serwerinfo.py mysle ze tam trzeba to dodac zeby czytalo mi z serwera info na samsym dole sa porty ip itd

Opublikowano

@

Bo jak dodam to co ty mi kazesz to to jest "xxxMetin2 , CH " i ch jest bez numeru na jakim jestem.

jak zapomne na jakim ch sie zalogowalem to nie bede wiedzial na jakim ch jestem.. pomoze ktos wkoncu? kto sie zna na py -.-

Opublikowano

Masz poprawiłem ci:

http://www.speedyshare.com/8vyjJ/download/intrologin.rar

W miejsce:

net.SetServerInfo("Nazwa_Serwera, CH1")

net.SetServerInfo("Nazwa_Serwera, CH2")

net.SetServerInfo("Nazwa_Serwera, CH3")

net.SetServerInfo("Nazwa_Serwera, CH4")

net.SetServerInfo("Nazwa_Serwera, CH5")

net.SetServerInfo("Nazwa_Serwera, CH6")

(Wyszukaj to notepadem i zamień na nazwę swojego serwera w każdym z tych funkcji)

Jestem LarsRavson: Moje umiejętności to: Lua: Poziom Expert- Asm: Poziom Expert- Python: Poziom Expert Mogę tak pisać do jutra!

Ale prawda jest taka że potrafię to tylko pisać!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...