Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niktos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam już dosyć graniu w nowsze gry na rozdzielczości 640x480 lub 800x600 na minimalnych detalach,

dlatego chciałbym kupić nową karte graficzną, zastanawiałem się nad Radeonem HD 5570(Zależy mi na cenie max 250 zł).

Oczywiście, zmienię także zasilacz jeżeli to będzie potrzebne.

Mój PC

Płyta Główna : Asus M3A78-EH

Procesor : AMD Phenom Triple-Core 2.10 GHz (Nie mam zamiaru zmieniać procesora!)

Ram : 2 GB Kingston 800 Mhz (Mam zamiar dokupić 2 GB)

Karta Graficzna : Nvidia Geforce 9400 (Karta jest beznadziejna)

Zasilacz : IBOX DR-8400BTX 400 W

Opublikowano

Karta jak dla kompa dobra,zasilacz też zmień bo sie przyda.

Licze na +

6y8m.jpgCicho Panie,wyłudzam Like!

Opublikowano

Np tą http://allegro.pl/asus-geforce-gtx-280-1gb-i3465903355.html i doteko jakiś markowy zasilacz 450w minimum

Jak już kupuje coś tak prądożernego to zmiana zasilacza na pierwszym miejscu :P.

Procesor słaby, będzie wąskim gardłem dla takiej karty graficznej (GTX). Chyba, że planujesz O/C, ale patrz wyżej - ZASILACZ !

Za 250zł nic ponad tego GTX ze słąbym chłodzeniem nie znajdziesz. Do tego Chieftec 500w (jakaś używka z serii GPS) i jest git.

Opublikowano

Jak już kupuje coś tak prądożernego to zmiana zasilacza na pierwszym miejscu :P.

Procesor słaby, będzie wąskim gardłem dla takiej karty graficznej (GTX). Chyba, że planujesz O/C, ale patrz wyżej - ZASILACZ !

Za 250zł nic ponad tego GTX ze słąbym chłodzeniem nie znajdziesz. Do tego Chieftec 500w (jakaś używka z serii GPS) i jest git.

Hmm..

Na zasilacz nawet nie patrze (nie liczę kosztów).

Po prostu potrzebuję Karty graf z najlepszą wydajnością w najlepszej cenie.

Widzę że się znasz, także może być nawet to tych 300-350 zł byle by to była dobra karta.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...