Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytan od początkujaceog gracza.

HrabiaMarkiz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Jak pobrać dotę ?

2. Jaką postacią grać ?

3. Czy pojdzie na tym kompie:

Procesor: Intel pentium dual core 2.66 ghz

Ram: 2gb

Karta: Ati Radeon HD 4350

Internet:10 mb/s

4. Jakie itemki kupywac pod postać ?

5. i czy dota 2 jest darmowa

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

1. Dota 2 jest grą F2P więc wystarczy pobrać ja na Steam za darmo.
2. W Docie 2 od początku masz wszystkie odblokowane postacie, jednak nie graj wszystkimi. Na początku polecam :Drow Ranger, Dragon Knight, Bounty Hunter, Riki, Zeus, Axe, Sven. Wgl, na początku masz samouczek w którym masz do wyboru 20 postaci zalecanych dla początkujących graczy.
3. Powinno pójść. Może tylko 1GB za mało ramu, ale nie martw się. Z takim internetem nie będziesz miał też lagów ( będzie się wacha 20-16ms, wiem bo sam mam 10mb/), no chyba, ze będziesz szukał po Ameryce :D
4. Zależy od postaci. W Docie możesz otworzyć dowolny build stworzony przez gracza i wybrać proponowane przedmioty. Na początku, proponowane przedmioty przez grę będą dobre, z czasem sam wyczaisz sklep.
5. Patrz pkt 1

Opublikowano

1. Dota 2 jest grą F2P więc wystarczy pobrać ja na Steam za darmo.

2. W Docie 2 od początku masz wszystkie odblokowane postacie, jednak nie graj wszystkimi. Na początku polecam :Drow Ranger, Dragon Knight, Bounty Hunter, Riki, Zeus, Axe, Sven. Wgl, na początku masz samouczek w którym masz do wyboru 20 postaci zalecanych dla początkujących graczy.

3. Powinno pójść. Może tylko 1GB za mało ramu, ale nie martw się. Z takim internetem nie będziesz miał też lagów ( będzie się wacha 20-16ms, wiem bo sam mam 10mb/), no chyba, ze będziesz szukał po Ameryce :D

4. Zależy od postaci. W Docie możesz otworzyć dowolny build stworzony przez gracza i wybrać proponowane przedmioty. Na początku, proponowane przedmioty przez grę będą dobre, z czasem sam wyczaisz sklep.

5. Patrz pkt 1

Ok cos tam chyba pobralem ale pisze Aktualnie znajdujesz się na pozycji 5735 w kolejce. o co chodzi ? :D

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Obecnie jest kolejka dla osób, które chcą zagrać po przejściu na model F2P. Jest ona spowodowana tym, żeby serwery nie były przeciążone. Poczekasz parę dni i wszystko będzie ok.

Opublikowano

Obecnie jest kolejka dla osób, które chcą zagrać po przejściu na model F2P. Jest ona spowodowana tym, żeby serwery nie były przeciążone. Poczekasz parę dni i wszystko będzie ok.

Ile to się dni czeka ?

Mój pro złomek:

Opublikowano

Jak jesteś 5000 to max 3 dni, ale to zależy od Valve ile wprowadzą.

Ehhh.. żal a chcialem sobie pograc a tu taki fail zjebanie to zrobili

Mój pro złomek:

Opublikowano

@Up

Gdyby nie zrobiliby kolejek to ich serwery mogłyby nie wytrzymać i po prostu byłyby przerwy. Szczególnie duża kolejka jest w Azji, gdzie nawet w czasie bety był IP-block dla Chin.

Opublikowano

@Up

Gdyby nie zrobiliby kolejek to ich serwery mogłyby nie wytrzymać i po prostu byłyby przerwy. Szczególnie duża kolejka jest w Azji, gdzie nawet w czasie bety był IP-block dla Chin.

Jutro bede mial juz tą gierke ?

Mój pro złomek:

Opublikowano

@Up

Wielce prawdopodobne, ale to zależy od Valve ile ludzi i kiedy ich wpuszczą. Po prostu uzbrój się w cierpliwość, obejrz sobie film/streama albo poczytaj na temat postaci itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...