Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Darmowego hostingu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale chodzi ci o hosting z samą końcówką .pl DARMOWY?! bo jak tak to takich nie ma, możesz zobaczyć sobie cba.pl lub ugu.pl :)

Opublikowano

Google znajduje ok 58,500 wyników dla frazy "darmowy chosting" (tak, dokładnie takiej). Myślę, że reforma systemu oświaty z 1999r w pewnym momencie zawodzi.

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

Za moich czasów 8 + 3/4/5 sprawdzał się świetnie. Przyszedł Buzek i popsuł (razem zresztą z masą innych rzeczy).

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:
Opublikowano

szukam takiego chostingu co normalnie jest bez limitu transferu i nie zablokuje się serwer z powodu limitu % cpu

Nie ma takich, nikomu się nie opłaca czegoś takiego robić. Limity to masz nawet w płatnych. Jak gdzieś pisze 'bez limitów' to przeważnie jest tam jakaś * i w regulaminie masz wszystko wyjaśnione ;)

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:
Opublikowano

Na VPSie można nie mieć limitów CPU, pod warunkiem, że będzie to np XEN. OpenVZ nie polecam, tam jak zaczniesz zarzynać procek to rozwiążą z tobą umowę.

Dedyk to wiadomo.

Każde z powyższych (o ile wiem nawet chmury, ale nie jestem pewien na 100%) mają jednak (ukryte lub nie) ograniczenia w transferze lub przepustowości sieci.

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:
Opublikowano

Na VPSie można nie mieć limitów CPU, pod warunkiem, że będzie to np XEN. OpenVZ nie polecam, tam jak zaczniesz zarzynać procek to rozwiążą z tobą umowę.

Dedyk to wiadomo.

Każde z powyższych (o ile wiem nawet chmury, ale nie jestem pewien na 100%) mają jednak (ukryte lub nie) ograniczenia w transferze lub przepustowości sieci.

Tak już jest, wszyscy zdzierają ;)

ty chyba ślepy jesteś pisze tytuł darmowy!!

Darmowy != bez limitów Deal with it!

Opublikowano

Na darmowym Travian Ci nie uciągnie raczej. Z reguły darmowe hostingi są za bardzo obciązone, chyba że lubisz ciągle errory dotyczące wywalonej bazy mysql.

Opublikowano

Jestem chętny zasponsorować server ;) Proszę się odezwać na nr 692632401. Sponsoruje dedyki z biznes-hosta

Pomogłem? Like?

Opublikowano

Akurat Biznes-Hosta nie polecam. Pierwszy lepszy głupi atak, zwykły Dos i BH mówi ci 'papa'.

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:
Opublikowano

Akurat Biznes-Hosta nie polecam. Pierwszy lepszy głupi atak, zwykły Dos i BH mówi ci 'papa'.

Na jego produkcję wystarczy...

Ja zwykle biorę hostingi, w których można porozmawiać z adminem (adminami). Zawsze trudniej kłamać rozmawiając niż pisząc ;)

Opublikowano

To nie chodzi o kłamanie czy mówienie prawdy, oni maja po prostu taką politykę. Co do hostingu to najlepiej wejść sobie na polskie forum webhostingtalk i popytać, porozmawiać z przedstawicielami różnych firm. Lub po prostu poczytać o przygodach innych użytkowników. To najlepsze miejsce na zdobycie wiedzy o tym co sie dzieje na rynku i czego nie brać, żeby się nie wkopać albo zwyczajnie nie stracić kasy.

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:
Opublikowano

i tak jak przekroczysz pewien limit to ci obetną przepustowość łącza. przecież oni za to płacą, w darmowej usłudze, albo jak płacisz kilka zł miesięcznie to nie możesz spodziewać sie cudów, zwyczajnie im sie coś takiego nie opłaca.

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...