Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Fifa 11 pytanie

232

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Witam. posiadam fife 11 na PC i moje pytanie jest takie czy da sie grać na niej w ultimate team czy musze kupić 13.

Czy jesli da sie grać na 11 to bede mogl mecze rozgrywać z każdym czy tylko z tymi co posiadają taką fife co ja?

.

Opublikowano

Jest możliwość gry w UT.

Każda fifa ma inne serwery więc będziesz mógł grać z tymi którzy mają fife 11.

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Bywalec
Opublikowano

a czy da sie sprawdzić ilość graczy na serwerach fify 11. Chodzi mi o to czy bedzie z kim grać na początku, ponieważ jestem mało doświadczonym graczem fify

.

Opublikowano

Oj z tym możesz mieć problem. UT nie był tak popularny w 11 wiem tylko tyle ze trochę ludzi w 12 jeszcze pyka.

Opublikowano

Wątpię, żeby ktoś jeszcze grał.

Małe porównanie liczby aukcji:

Fifa 12 - 8000

Fifa 13 - 150 000

Co? Na 13 mi nie spada poniżej 1.5 milionów co dziennie tak jest. Ale moze ze mam fife na ps3

Opublikowano

Co? Na 13 mi nie spada poniżej 1.5 milionów co dziennie tak jest. Ale moze ze mam fife na ps3

Ja tez mam powyżej 1 mln ale nie wiem czemu wyświetla mi zawsze ok. 200k. Może cyferki się nie mieszczą.

Jak weźmiesz to co napisałem na proporcje to wyjdzie tyle samo, czyli te 1,5-1,6 mln.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...