Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Legia Warszawa a Champions League

rutut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

chciałbym się zapytać jak wygląda sytuacja Legii Warszawy i jakie jest realne prawdopodobieństwo dostania się owego zespołu do Champions League ?

Dziękuję za odpowiedzi.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie w gorszej sytuacji jest Śląsk. Wolę WKS od Legii, ale życzę jej powodzenia : ) Oba kluby trafiły na dobrych rywali. Śląsk na Sevilla a Legia na Steue. Zapowiada się ciekawe widowisko : )

Opublikowano

Nie lubię Legi lecz myślę , że przejdą tą grupe Fazową może gdzieś zajdą a może i nawet finał Hehe nieno zartowałęm finał aż nie lecz z

Bukaresztem wygra:) miejmy nadzieję. Jest to Najlepszy klub Polski w tych rozgrywach Ligi Mistrzów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie w gorszej sytuacji jest Śląsk. Wolę WKS od Legii, ale życzę jej powodzenia : ) Oba kluby trafiły na dobrych rywali. Śląsk na Sevilla a Legia na Steue. Zapowiada się ciekawe widowisko : )

WKS trafił na dziewiątą najlepszą druzyne w Hiszpani więc na pewno będzie im ciężej

Legia wygra z tymi Rumuncami czy kim tam ale potem odrazu odpadnie bo trafi na mocnego rywala :)

taki będzie tego finał

Jestem za WKS'em i im zycze powodzenia

a Legie pierdole.

41196912334212939960.png

Opublikowano

WKS trafił na dziewiątą najlepszą druzyne w Hiszpani więc na pewno będzie im ciężej

Legia wygra z tymi Rumuncami czy kim tam ale potem odrazu odpadnie bo trafi na mocnego rywala :)

taki będzie tego finał

Jestem za WKS'em i im zycze powodzenia

a Legie pierdole.

Mówisz o fazie grupowej? Nie na rywala, a 3 rywali. Jakby trafili skład (Teoretycznie) Bayern/Barcelona i jakiś inni mocny klub, to bramka honorowa w meczu będzie sukcesem.

Opublikowano

Są szanse, sam krawaciarzy nie lubie, ale jeżeli dostaną się do LM, to będę zadowolony, bo jak na razie na polskiej scenie nie ma kogoś takiego kto mógłby to osiągnąć oprócz samej Legii ;)

sfl8.jpg

Opublikowano

Kiedy jest mecz rewanżowy ?

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...