Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pytanie

d4wid1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oglądałem stronę dywizjonu 303 i rekrutacje i są tam skróty HB i FRB i nie wiem co one oznaczają. To HB to pewnie że historyczne bitwy a to FRB to nie wiem. RB to chyba że realistyczne bitwy. Może ktoś mi to wytłumaczyć?

Opublikowano

Oczywiście że są boty, zwykle max 2 w każdej drużynie. A czeka się długo, bo mniej osób gra w historyki niż arcade, po prostu idą na łatwiznę. Prawda jest taka że obecnie bez większych umiejętności nie ma co się pchać w historyki.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Zawsze się tak długo czeka? A czy w Historycznych dostaje się więcej kasy? Jak dla mnie to historyczne są tak samo łatwe jak zwykłe. Sterowanie to samo. 1 bitwa najgorszym niemieckim i 2 zestrzeliłem. Jedyne utrudnienie to to że mozna 1 samolot.

Opublikowano

Sporo się różnią od zwykłych. Start z lotniska i długi lot do celu to mała zmiana, ale widocznie krótko grałeś, jeśli nie zauważyłeś zmiany fizyki. Samolotem buja nawet przy prostym locie, wykonując pełny skręt macha skrzydłami na lewo i prawo, przez co wydłuża potrzebny czas, no i przede wszystkim bardzo duży wpływ prędkości na zachowanie samolotu. Spróbuj zrobić ciasny zwrot przy 600 km/h bez urywania skrzydła... A kasy dostaje się sporo więcej.

Aha, no i brak tego idiotycznego kółeczka do celowania + dużo większe uszkodzenia od pocisków.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...