Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poblem] z rcon

ArtiXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Korzystam z sms shopu. Wymagane jest do niego połączenie rcon. Wpisałem w serwer properties:

rcon.password=haslo_do_RCON
server-ip=adres_IP_serwera
rcon.port=port_do_polaczen_z_RCON
enable-rcon=true
Ustwiłem również poprawnie adres, hasło i port w konfiguracji sms shopu. Jednak w jego panelu administracyjnym w zakładce konsola pisze "BRAK DOSTĘPU ! Czy mógłby mi ktoś z tym pomóc ?
Opublikowano

na jakim hostingu masz sms shop a na jakim hostingu masz serwer minecraft

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Moim zdaniem powinieneś napisać do administracji hostingu, oni powinni w 24h rozwiązać twój problem cieżko Ci pomóc skoro nawet nie wiemy jaki to jest hosting

battles,proportional,340,200,d2216c235a6

Opublikowano

Moim zdaniem powinieneś napisać do administracji hostingu, oni powinni w 24h rozwiązać twój problem cieżko Ci pomóc skoro nawet nie wiemy jaki to jest hosting

Sms shop to moduł do usług premium sms platnosci online. A ich support. <_< Szybko odpowiada, ale niekompetentny, że masakra. Sam musiałem naprawić sms shop, bo go źle napisali. Napisali <? zamiast <?php (nielicząc innych błędów),a oni śmią mi jeszcze pisać, że SKLEP DZIAŁA PRAWIDŁOWO. Ale chyba tym razem wina jest po stronie serwera lub maszyny, na której jest postwiony.

Mam 100 % dostęp do serwera wszystkie porty odblokowane i support, który mi odowiada po co najwyżej 1 minucie, więc jak macie jakieś pomysły to walcie.

Opublikowano

masz ztobione chmody? Zainstaluj freezilla czy jakostak, kliknij folder z strona i na pasku narzedzi nacisnij chmods. Nastepnie wpisz 777 i aby tyczylo siedopodkatalogow. Zresetuj serwer www, chyba ze nie mozesz topoczekaj 30 min i jeszcze raz sprobuj

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...