Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naklejki na obudowie od PC

Morrdechaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak mogę ściągnąć naklejki które są na górze obudowy od PC? (nie windowsa itp) tylko po prostu moje naklejki które kiedyś ktoś mi wkleił.

Opublikowano

najlepiej weź popryskaj jakimś prontem czy jakimś sprayem dużo, po 10 - 15 min wsiaknie trochę i potem paznokciem weźmiesz lajtowo

Opublikowano

Ja pierdole, kurwa niech ktoś to zamknie przecież to prowo jest. Zaraz będą zakładać tematy "jak włączyć komputer?".

Polej wodą naklejki, zdrap, a jak pozostanie klej to alkoholem usuń.

PS jakby nie pomogło to nalej w chuj wody do balijki i włóż tam cały komputer na 3-4 godzinki.

Opublikowano

Ja pierdole, kurwa niech ktoś to zamknie przecież to prowo jest. Zaraz będą zakładać tematy "jak włączyć komputer?".

Polej wodą naklejki, zdrap, a jak pozostanie klej to alkoholem usuń.

PS jakby nie pomogło to nalej w chuj wody do balijki i włóż tam cały komputer na 3-4 godzinki.

Myślisz że zabłysłeś tym postem? Po prostu nie chcę sobie obudowy zepsuć. "Polej wodą" poleje wodą obudowę od komputera ? weź myśl człowieku ,piszesz głupie posty i bez sensu

@UP

To samo

Opublikowano

Myślisz że zabłysłeś tym postem? Po prostu nie chcę sobie obudowy zepsuć. "Polej wodą" poleje wodą obudowę od komputera ? weź myśl człowieku ,piszesz głupie posty i bez sensu

@UP

To samo

kurwa człowieku zabłysłem to była ironia i czy tak trudno namoczyć naklejkę, nawet mokrą szmatką się da

Opublikowano

nasraj na to jak wsiąknie to potem zdrap paznokciem albo ustami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...