Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kondycha ;P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Na wstępie napisze, iż to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość wink.gif Ale do sedna. Niedługo szykuje się mi start sezonu więc chciałbym nabrać kondycji oraz poprawić szybkość. W związku z tym mam pytanie. Zna ktoś z was jakieś ćwiczenia, aby poprawić te czynniki? Dobrze było by, gdyby były to ćwiczenia po których w miarę szybko czuć efekty. Mam 16 lat jeśli to ma jakieś znaczenie.
Z góry dziękuję smile.gif

EmTeDwa xDEee

Opublikowano

samo lekkie bieganie nie wystarczy, musisz robic tak ze biegniesz np 500 metrow truchtem a potem szybkim biegiem i tak na zmiane.

Age is just a number :)

Opublikowano

Nie pisz pytan na forach tylko idz pobiegaj. Od 'porad' kondycja sie nie zrobi.

"Politycy wszędzie są tacy sami. Obiecują zbudować most nawet tam, gdzie nie ma rzeki."

Opublikowano

Musisz dużo biegać :)

Wciagasz powietrze nosem i wypuszczasz buzią :)

Oczywiscie żeby mieć kondycje musisz nie być gruby :)

Dlatego odstaw slonine dla sikorek :)

Odstaw smalec :) jedz kanapki z masłem i ogorkiem albo pomidorem :) ( bez soli ) bo od soli w glowie się pierdoli.

58121063168705213211.png

Opublikowano

Zdecydowanie bieganie oraz odpowiednia dieta :) I trzeba pamiętać, że aby mieć kondycję, nie wskazane jest zainteresowanie wyrobami tytoniowymi :D

sfl8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...