Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[2D] Bezimienny.

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegę, z okazji, że Makin nie odpisuje na pw mam zamiar napisać sobie ten oto komentarz.

Po 1. Nie wiem czy kolega skończył szkołę podstawową, czy nie aczkolwiek ja widzę tam tylko jeden wulgaryzm, a nie jak wyżej wspomniałeś "wulgaryzmY"

Drugą sprawą jest to, że regulamin nie zabrania używania wulgaryzmów w małym stopniu, aczkolwiek zabrania ich NADUŻYWANIA , a jeżeli pan moderator ( o ile w ogóle mogę się tak do ciebie zwracać, może panie moderatorze, lub władco... ) nie wie co to znaczy nadużycie to polecam iść do słownika, ew. skorzystać z google.

Dziwnym trafem nie znalazłem, żadnej wzmianki w regulaminie dot. banów za używanie wulgaryzmów, pozwolę sobie tutaj wrzucić ową grafikę zawartą w regulaminie

1365893304-U485574.png

Nie widzę tutaj żadnej wzmianki dot. banów za jednorazowe używanie wulgaryzmów.

Odwołując się również do regulaminu działu RPG (http://www.mpcforum.pl/topic/1015999-regulamin-dzialu-rpg/) również nie znalazłem, żadnej wzianki dot. zakazu używania wulgarnego słownictwa.

Uważam, że ban jest bezpodstawny i czuję się poszkodowany, przez użytkownika który mi tego bana nałożył.

p.s jeżeli będziesz chciał mi wlepić bana za multikonta to nie możesz tego zrobić, że nie łamię regulaminu ze względu na punkt w regulaminie globalnym, który pozwolę sobie przytoczyć.

"2. Kolejne konto tego samego użytkownika nie jest traktowane jako multikonto tylko w przypadkach, gdy:
a. Pierwsze konto nie jest używane od co najmniej 3 miesięcy,
b. Kolejne konto zostało założone w celu wyjaśnienia nałożonej na pierwsze konto blokady."

oraz również mam prawo do pisania w tym temacie przytaczając punkt regulaminu działu zbanowani.

Jest tu kategoryczny zakaz pisania postów nie na temat, nie wnoszących nic do tematu. W temacie z banem piszą tylko i wyłącznie osoby zbanowane i osoby do tego uprawnione: Administracja forum,Global Modzi, i moderator który nałożył bana.

aczkolwiek, nie wiem jak osoba zbanowana może pisać w tym temacie no ale spoko.

Pozdrawiam,

Bezimienny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...