Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Pogodynka Janna

DieKasia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę szkoda, że nie ma jeszcze dźwięków;p Dobry film tylko ta muzyczka mi się nie podoba:D

Właśnie patchuje PBE może zagrasz normala;p?

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Zagram bardzo chętnie, możesz dodać mnie do znajomych: Pani Jusa.

Będę gdzieś około 20. :)

Miejmy nadzieję, że dźwięki z czasem zostaną dodane . :)

Opublikowano

Czy mi się wydaje czy teraz widać na tym skinie jak janna nie ma pasywki z W? dobra wiadomość dla enemy ;/

a11176.jpg

Opublikowano

Fajnie nagrany filmik, widać dużo więcej szczegółów niż na SSach. Co do samej Janny to dopiero na filmiku zauważyłem jak ciekawą animację autoataku ma ten skin, tak samo castując ultimate świetnie wygląda to machanie parasolem, bardzo ładnie się to wszystko prezentuje.

Opublikowano

Mam dobrą wiadomość. Po wieczornej aktualizacji już pojawiły się pierwsze dźwięki, takie aby osoba obok mogła słyszeć Janne. :D

Opublikowano

Mi się ten skin aż tak nie podoba, ale co kto lubi ^^.

W sumie myślałem czy by tak nie nagrywać ale już jest kanał od pokazywania skinów i postaci, ciężko byłoby go przebić.

Co do Hecarima grałem :D od razu kilka osób wejdzie w temat My Little Pony :D śmiesznie wygląda.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...