Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fifa 13 ultimate team

Greedo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Otoz zainstalowalem wczoraj fifke i che grac w tryb ultimate edition.Moglibyscie mi powiedziec pod jaki kraj i jaka formacje robic sklad? Dzieki z gory.Poleca liki.

Edit1.Dodam,ze slyszalem aby na poczatku budowac brazowy sklad.WIec owy team aby byl pod brazowe karty :)

Edit2.Mysle nad Arabia Saudyjska co o tym kraju sadzicie?

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Nie rób brązowego składu. Na początku zacznij kupować pojedyncze złote karty za zarobione pieniądze i dodawać je do składu aż zrobisz cały.

Polecam BPL lub Seria A.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

BPL Seria A? Co to za kraj? Wiem ze to moze byc glupie pytanie ale jestem zielony w tych sprawach.Czyli taki jaki dostalem sklad mam nim grac az uzbieram na caly team zloty? Te zlote karty wsadzic dopiero az bede mial caly team czy pojedynczo.

Opublikowano

BPL Seria A? Co to za kraj? Wiem ze to moze byc glupie pytanie ale jestem zielony w tych sprawach.Czyli taki jaki dostalem sklad mam nim grac az uzbieram na caly team zloty? Te zlote karty wsadzic dopiero az bede mial caly team czy pojedynczo.

BPL - liga angielska

Seria A - liga włoska

Pierwsze 7 meczów rozegraj tym składem, który dostałeś nic nie zmieniając w nim. Po 7 meczach z uzbieranej kasy kupisz złotych graczy.

Opublikowano

Mecze tak? Wygralem caly puchar brazowy i mam bodajze 2.5k.Za to kupie zloty sklad? Slyszalem tez,ze trzeba kontrakty przedluzac.Co sie stanie jak zawodnicy juz nie beda mieli kontraktow a ja nie bede mial moment na kontrakty?

Edit1.Tak na marginesie.Jak bede kupowal graczy to paczkami czy aukcje kup teraz?

Opublikowano

Mecze tak? Wygralem caly puchar brazowy i mam bodajze 2.5k.Za to kupie zloty sklad? Slyszalem tez,ze trzeba kontrakty przedluzac.Co sie stanie jak zawodnicy juz nie beda mieli kontraktow a ja nie bede mial moment na kontrakty?

Edit1.Tak na marginesie.Jak bede kupowal graczy to paczkami czy aukcje kup teraz?

Tak, mecze. Zawodników kupuj z aukcji. Najpierw zrób skład, a paczek na razie nie ma co otwierać.

Za 2,5k kupisz ok. 5 zawodników

Jak nie będziesz miał monet na kontrakty to będziesz musiał coś sprzedać, żeby mieć kasę.

Na początek zrób sobie taki składzik: http://www.futhead.com/fifa/squads/14343089/

Reszte uzupełnij tymi zawodnikami, których masz.

Opublikowano

Czyli zlotych zawodnikow kupowac za 500 kup teraz max tak?

Opublikowano

Grac formacja 4-3-3 tak? Myslalem,ze najlepsza formacja to 4-2-3-1.Ok kupilem dwoch pierwszych zawodnikow z tego linka.Moglbys mi caly sklad zrobic? Na spokojnie bede sobie zbieral.Za zrobienie skladu limit like daje :)

Opublikowano

Grac formacja 4-3-3 tak? Myslalem,ze najlepsza formacja to 4-2-3-1.Ok kupilem dwoch pierwszych zawodnikow z tego linka.Moglbys mi caly sklad zrobic? Na spokojnie bede sobie zbieral.Za zrobienie skladu limit like daje :)

Tak i wszystkich zawodników kupuj z formacją 4-3-3, żeby było zgranie. Dla mnie każda formacja z 4 obrońcami jest dobra i gra mi się wszystkimi podobnie.

Na razie takie coś: http://www.futhead.com/fifa/squads/14345407/

Jak zrobisz ten skład i będziesz miał więcej kasy to sobie będziesz go ulepszał.

Opublikowano

Jak ci sie niechce zbierać to możesz kupić sobie monety na rożnych stronach np. mmoga.com. I za jakieś 50 zł masz 1 milion na pc.

Kup se Paysafecard w kiosku.

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Jak ci sie niechce zbierać to możesz kupić sobie monety na rożnych stronach np. mmoga.com. I za jakieś 50 zł masz 1 milion na pc.

Kup se Paysafecard w kiosku.

Gra się wtedy szybko nudzi.

Opublikowano

Ravoner to jak zloze ten caly sklad co podales mi wyzej ,to zglosze sie do Ciebie :)

Opublikowano

Bylby ktos w stanie zrobic mi sklad brazowy? Bo caly dzien gralem dzisiaj zlotym (prawie zlotym) to mialem cholerne problemy z monetami.

Opublikowano

Bylby ktos w stanie zrobic mi sklad brazowy? Bo caly dzien gralem dzisiaj zlotym (prawie zlotym) to mialem cholerne problemy z monetami.

Kontrakty się kończyły?

Jak tak to kupuj zawodników, którzy mają ich dużo,

Opublikowano

Kontrakty sie skonczyly masakrycznie szybko.4 zawodnikow naraz gdy nie mialem wcale siana i musialem usunac sklad.Czekam az ktos mi zlozy jakis fajny brazowy sklad :) Mysle nad 4/1/2/1/2 BPL lub pod Arabie Saudyjska.

Opublikowano

Zbudowalem arabski brazowy sklad 4-4-2 z 97 zgraniem i troche kiepsko sie gra.Mam zamiar uzbierac z 10-15k i kupic zloty sklad.Co sadzicie o takim rozwiazaniu?

Opublikowano

O wlasnie :) Dobry pomysl.

Edit1.Pod formacje 4-4-2 ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...