Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sygnatura] Kicak

Kiceł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1373291180-U247153.png

Tematyka: Samoloty II WŚ
Wysokość: 200
Szerokość: 800 lub mniej, jak będzie pasowało (żeby nie było zbędnych przestrzeni, ale też bez chaosu)
Kolorystyka: Mile widziany indygo, ewentualnie jakiś ciemny błękit
Dodatkowe informacje od zlecającego: Najlepiej jakiś "atakujący" myśliwiec z w miarę widocznym nickiem obok (bez cyfr ;)). Moja obecna niby-sygna to straszna amatorszczyzna z Painta, proszę się nią nie sugerować :D
Materiały do wykorzystania: Dowolne, może być coś z poniższych (+ jakieś fajne efekty) lub coś, co znajdziecie i uznacie, że się nadaje
1

2

3 - najlepiej przyciąć, bez nieba

4 - tego można obrócić do poziomu; myślę, że żółty dziób fajnie kontrastowałby z ciemnoniebieskim tłem (o ile to wykonalne)

5
Wynagrodzenie: Do ustalenia, na razie proponuję 5 gwiazdek i 100 lajków. Jeśli praca będzie naprawdę dobra, jestem w stanie podarować nawet więcej ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

gdnl.png

Dzięki za próbę, ale to nie to ;) Niezbyt pasuje mi perspektywa (przycięty samolot, widok na ziemię), wolałbym coś innego. Na razie łap limit za chęci.

Może nie pierwsza jakość :)

jqa4.png

Już lepiej, tylko kurczę szkoda tej jakości ;) Dobrze wygląda to słońce, ale jeszcze trochę bym pomajstrował xD Jakby tak dać ciemniejsze tło (przynajminej na rogach) i jakieś efekty, np. na wzór tego? (przy górnym samolocie) Oczywiście nie zależy mi na takich super-ultra-wyje*anych-w-kosmos-laserach-z-dupy, ale w mniejszej ilości też dałyby trochę dynamiki. A z prostszych rzeczy - dałbym inną czcionkę, bez zawijasów, coś bardziej "prostego' ;) Jeżeli zbyt wiele wymagam, to zadowolę się czymś na wzór dotychczasowej pracy. Na razie limit ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Hmmm... musiałbym zobaczyć na sygnie, ale raczej jest OK. Jeśli dałbyś wystarczająco duży rozmiar i dobre kolory (chociaż co ja gadam, czarny na błękicie byłoby bardzo dobrze widać xD), wyszłoby fajnie ;)

PS. limit jutro, bo dziś dostał pan wyżej ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Chyba będe musiał jutro zrobić wszystko od nowa ...

kurde%2521.png

Pech to pech, Gimp sie wyłączył a ja nawet nie zrobiłem zapisu od 40 min i jeszcze pracowałem na wczorajszym pliku xcf, który dziwnym trafem zniknął ....

Mam nadzieje że to nie będzie potraktowane jako offtop, to tylko informacja dla zleceniodawcy :)

1378331621-U719057.png

Opublikowano

W porządku, mam czas ;) Od środy przez tydzień będę za granicą, więc pracuj spokojnie (lub pracujcie, jeśli ktoś jeszcze chce spróbować swoich sił).

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Dobra mam coś takiego

Poprawiłem ostrość, nadałem dynamike, zmieniłem kolor chmur na taki jakby słońce zachodziło, zamieniłem czcionke i leciutko kąt lotu samolotu względem słońca

Praca 1 z leciutkim abstraktem

KicakMY-abstrakt.png

Myśle że fajnie wyszło

Praca 2 taka jaka miała być

KicakMY-normal.png

no to wybieraj która ma lepszy napis według mnie 1 ;)

1378331621-U719057.png

Opublikowano

No to Cię zdziwię, bo jak dla mnie drugi lepiej pasuje xD Dostaniesz kilka limitów, ale z ustawieniem jeszcze się wstrzymam, może ktoś będzie miał inne propozycje (a chcę rozpatrzeć jak najwięcej) ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

1376930565-U387138.png

Oooo, też zaje*ista ;) Niby inna kolorystyka, ale sepia też daje fajny klimat... No to teraz mam dylemat, ale zdecyduję po powrocie. Może w tym czasie coś jeszcze dojdzie ;)

YGsMv3q.jpg
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...