Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]zmiana ip ,a nx charge

Darekvader12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam inne reklamy w niemczech a inne w polsce :)
ale za zmiane ip jest ban

1375735056-U683421.png

Opublikowano

Reklamy raczej pozostają bez zmian. IP się tylko zmienia gdy się ma bana.

Zmieniają się w zależności od narodowości, bana dostaniesz tylko na Sponsora, więc masz szansę przez ten czas trochę nexonek nazbierać :]

9368_gold.png

Opublikowano

Zmieniają się w zależności od narodowości, bana dostaniesz tylko na Sponsora, więc masz szansę przez ten czas trochę nexonek nazbierać :]

Jak zmieni IP to mu nic nie da, było już to kiedyś przerabiane.

tak btw za różne oszustwa tam można też dostać bana w grze ;)

TokenAds zastrzega sobie prawo do sprawdzenia udzielanych informacji przed wypłatą . TokenAds może wstrzymać wypłatę w przypadku wykrycia fałszywych informacji bądź innego typu oszustwa.

W takich przypadkach TokenAds zastrzega sobie prawo do zbanowania gracza na platformie TokenAds i poinformowania operatora gry.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jak zmieni IP to mu nic nie da, było już to kiedyś przerabiane.

tak btw za różne oszustwa tam można też dostać bana w grze ;)

Dziwne, w innej grze na trzaskałem już bryłek o wartości 1k zł i nadal nie mam bana.

9368_gold.png

Opublikowano

Dziwne, w innej grze na trzaskałem już bryłek o wartości 1k zł i nadal nie mam bana.

Bo takie bany są zazwyczaj rzadko nakładane i często doszukać się takiego oszustwa ;) To po prostu takie straszenie graczy, żeby nie korzystali z bugów w ankietach itp o ile takowe istnieją.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Tak samo jaka za glitche są przerażające bany ;) A na każdej elimce ktoś glitchuje na Oil Rigu itp. ;) Są bany ? Czaaaaaaaaaaaasami wiec ini maja wyjebane ;P Pozatym mozesz sie bronic sie ze nie wiedziales o tym i o tamtym ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...