Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] No-Life od 6 rano

Ravgor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widzę lecisz z lvl-em żeby się dostać do MWRT no ładnie gratuluje idź może na ffa to szybciej Ci pójdzie lubie to :P.

@down nie ma za co :p pamietaj co Ci mówiłem naprawde dużo daje doświadczenie poznanie map itp. no niestety musisz troche posiedzieć na kompie żeby po ogarniać :P

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

widzę lecisz z lvl-em żeby się dostać do MWRT no ładnie gratuluje idź może na ffa to szybciej Ci pójdzie lubie to :P

Nie do MWRT ale żeby dostać famas'a na 13 level dlatego :D noc jeszcze młoda i może wbije ten 13 level.

Ps. dzięki za rady wale jak kosiarka i mówią że mam hacki xD

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

widzę lecisz z lvl-em żeby się dostać do MWRT no ładnie gratuluje idź może na ffa to szybciej Ci pójdzie lubie to :P.

@down nie ma za co :P pamietaj co Ci mówiłem naprawde dużo daje doświadczenie poznanie map itp. no niestety musisz troche posiedzieć na kompie żeby po ogarniać :P

Lord Darkus w MPCWRT? Nigdy za mojej kadencji, spinacz :)

@Top

Bardzo ekscytujący ten screen shot, patrzę na niego z niedowierzaniem, cały czas wzrok zawieszony na tym screenie, nie mogę się napatrzeć na ten level, jest to takie fascynujące <3

ps: dla mnie ten temat nie ma sensu...

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Lord Darkus w MPCWRT? Nigdy za mojej kadencji, spinacz :)

@Top

Bardzo ekscytujący ten screen shot, patrzę na niego z niedowierzaniem, cały czas wzrok zawieszony na tym screenie, nie mogę się napatrzeć na ten level, jest to takie fascynujące <3

ps: dla mnie ten temat nie ma sensu...

Ty się nie patrz tak na ten screen shot bo jeszcze mi go podjebiesz o.O co do MWRT nigdy nie napisze aplikacji z twojego powodu mylisz forum z gg :)

co do tematu to jest mój temat nie twój więc panu podziękujemy :)

1386361287-U962219.png

By Maxio.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...