Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Survival + Frakcje 1.6.2

MeGaFoRmAt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Chciałbym zapowiedzieć serwer
Survival + Frakcje na 1.6.2
Więc zaczynamy, wszystkie pliki serwerowe są robione przeze mnie. Na serwerze będzie oczywiście enchant od 1 do 16 lvl. Będzie też możliwość zakupienia Vipa itp. Komendy na serwerze -

/kit start - Daje nam początkowe rzeczy
/start - Teleportuje nas na spawn

/metro - Teleportuje nas do podziemnego metro. Metro jest atrakcją

/metroh - Teleportuje nas do metro horror, tam znajduje się expiarka.
/vip - Pokazuje na informacje o vip
/administracja - Pokazuje nam administrację serwera
/ustawdom - Ustawiasz dom, /sethome nie będzie działać!
/dom - Teleportuje nas do domu, /home nie będzie działać!

/regulamin - Pokazuje nam regulamin serwera

/kamien - Pokazuje nam dropy z kamienia
/kit miecz - Daje nam miecz kamienny ostrość 2, możemy go brać co 7 dni
/gildia stworz itp - Dodaje nam gildię, po stworzeniu gildii , dostaniemy cuboid 50x50.
/peniadze - pokazuje nam stan konta
/zaplac [nick] [ilosc] np. /zaplac Derp 10 - W tym momencie wysyłamy 10 dolarów Derpowi
/naprawG - Naprawia nam rzecz w ręce i zabiera nam pieniądze [Dotyczy gracza] koszt: 2500$
/naprawV - Naprawia nam rzecz w ręce i zabiera nam pieniądze [Dotyczy Vipa] koszt: 1500$
/naprawS - Naprawia nam rzecz w ręce i zabiera nam pieniądze [Dotyczy SuperVipa]: 500$
/jedzenie - Teleportuje nas do miejsca gdzie znajduje się jedzenie.
/sklepB - Teleportuje nas do sklepu gdzie kupujemy
/sklepS - Teleportuje nas do sklepu gdzie sprzedajemy

Resztę dodam później!

Dobra teraz zajmiemy się dropami! Jest ich sporo ; )
Z:
Liści: Patyki, Złote Jabłka, Jabłka, Sadzonki [ Patyki 2%, Złote Jabłko: 1.2%, Jabłko: 3%, Sadzonka: 2.3%]
Ziemi: Ziemia, Kości, Glowstone, Redstone [ Ziemia: Zawsze, Kości: 3%, Glowstone: 0.9%, Redstone: 0.6%]
Kamień: Diament, Szmaragd, Węgiel, Redstone, Złoto, Żelazo, Gąbka [Diament: 0.6%, Szmaragd: 0.7%, Węgiel: 3%, Redstone: 1.5%, Złoto: 1.1%, Żelazo:2%, Gąbka: 0.5%
Deski: Deski, Patyki, Łódka [ Deski: Zawsze, Patyki: 2%, Łódka: 0.8%]
Obsydian: Obsydian, Diament, Perła, Lawa [Obsydian: Zawsze, Diament: 0.9%, Perła: 0.5%, Lawa: 0.4%]
Propozycje można napisać w komentarzu!

Rzeczy na gildię: [ x16 diamentów, x64 węgla i redstone, x32 żelaza, x1 Złote Jabłko [KOX]
Tutaj wszystko może się zmienić ; )

Zadania

Na serwerze będą zadania za, które dostanie się róże rzeczy od diamentów po exp
/zadanie - pokazuje nam zadanie
/zadanie przyjmij - przyjmujesz zadanie
/zadanie odrzuc - odrzucasz zadanie.
Prawdopodobnie będzie zobaczymy:) , ale jestem bardziej na tak

Spawn i Reklama:

Spawn:

Spawn będzie się znajdywał w zamku! Zamek nie będzie jakiś ogromy 100x100 tylko zwyczajny 30x30, będzie enchant, jak pisałem i atrakcje. Na spawnie przeczytamy wszystko. Wszystko będzie ładnie rozpisane
Reklama:
Co do reklamy to będzie oczywiście, będzie więcej grafiki i więcej rzeczy i informacji.

Sloty i Hositng:
Sloty:
Na razie u mnie z kasa jest kiepsko więc serwer będzie mieć 20 slotów. Wiem że to przerażające i to jest właśnie minus serwera. Serwer się rozkręci i wszystko postawię go na 50 slotów i tak dalej.
Hositng:
Hositngiem serwera jest lvlup.pro ;)

Pozdrawiam, propozycje co dodać na serwer lub zmienić proszę śmiało pisać ;). Z każdym dodaniem czegoś nowego będę dopisywał poniżej pod tzw, działem - dodane

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...