Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sygnatura]Dracus

Dr4cu5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1373291180-U247153.png

Tematyka: - płęć piękna

Wysokość: -- regulaminowa , wg gustu , uznania

Szerokość: -- regulaminowa wg gustu , uznania

Kolorystyka: -- Dobrze komponująca sie z tłem D:

Dodatkowe informacje od zlecającego: -- Napis na sygnaturze - Dracus , z jakimś fajnym efektem , byle bez przesady :rolleyes:

Wynagrodzenie: Każda praca dostaje like , a najlepsze limit + 5 w profilu oraz permamentny szacunek w moich oczach :rolleyes: .

9kf9.png

Opublikowano

moge spróbować, musi być ten materiał co podałeś ;d?

Tak , chciałbym , aby to był ten materiał , bez powodu go chyba nie podałem :rolleyes:

@edit

Tło , które podałem jest przykładowe , oczywiście można go użyć , ale możecie też wybrać inną grafikę , wedle własnego uznania , może akurat przypadnie mi do gustu , byle tylko tematyka się nie zmieniła.

9kf9.png

Opublikowano

ah0j.png

vbs3.png

Ta 1 fajna , ale tą drugą za bardzo uciąłeś. Chciałbym , żeby na 2 sygnie było widać te różowe rajstopy , które ma założone na stock'u. Nie podoba mi sie efekt tych kropek na obu , popraw to i będzie git , na razie łap + na zachętę.

Czekam na kolejne prace .

9kf9.png

Opublikowano

hod7kak.png

Ładnie Ci wyszła ta sygna, ale napis mi sie nie podoba , jeśli to nie byłby dla Ciebie problem to popraw go na jakiś "lepszy". Podobają mi sie napisy z powiększonym cieniem , tak jak to zrobił Prezidont, jak to poprawisz to sygna będzie cudna ;d łap +.

Zrobi ktoś coś jeszcze?

9kf9.png

Opublikowano

dgoo.png

Oj , tę pracę będzie na prawde ciężko przebić , zayebiście Ci wyszła , pretendent do miejsca nr 1. Poczekam jeszcze trochę , jak nie pojawi się lepsza , to biore Twoją.

9kf9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...