Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

{Zapowiedz}<|DeepCraft|> Survival + factions | 200SloT+ | McMMo | OtherDrops | Domena WWW | Sklep WWW | Skrypty | YouTuber | 1-3 os. VIP'y | Zapraszam

Mr SereK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam i zapraszam na start, serwer nieźle sie zapowiada!

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Opublikowano

Oczywiście że zapowiada się nieźle , fantastyczny spawn , bardzo miła ekipa , świetny klimat , no , i co najważniejsze dużo rozrywki ! :)Zapraszamy Serdecznie ! :)

Opublikowano

Dzięki za newsy z serwa. Zapowiada się dobrze. Oby tak dalej.

Zapraszam na serwer. Bardzo miła i ogarnięta administracja. Wyczekuję gorąco (jak zimne piwo w upalny dzień).

Oczywiście że zapowiada się nieźle , fantastyczny spawn , bardzo miła ekipa , świetny klimat , no , i co najważniejsze dużo rozrywki ! :)Zapraszamy Serdecznie ! :)

Polecam i zapraszam na start, serwer nieźle sie zapowiada!

Dziękujemy za miłe opinię ;)

NoNaMe

Opublikowano

Nie mogę się doczekać :) Zapraszam wszystkich gorąco.

Dziękujemy za miłe opinie.

Serwer niby ok. Ale co w nim oryginalnego?

@edit

znaczy unikatowego

Serwer jest typu Survival - factions + Spleef/mob arena.

Na serwerze panuje miła atmosfera, oraz mamy wgrane prywatne skrypty , Sklep WWW, posiadamy 300 slot.

Większość pluginów zamienione zostały na skrypty aby mniej obciążyć serwer. Dodatkowo Nasza konfiguracja jest tak zrobiona że na pewno wam się spodoba !

NoNaMe

Opublikowano

Serwer coraz lepiej sie zapowiada, wkrótce ip TS3, spawn bardzo mi się podoba, może być nieźle ;p

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Opublikowano

Największy minus serwa to, to:

Że dopiero jutro otwarty :C

Ale zapowiada się świetnie ;P

Musimy mieć czas na przygotowanie serwera..

Pluginy ciekawie już zrobione lecz ranga gracz w polu. ;)

NoNaMe

Opublikowano

Też miałem takie wrażenie że plackowato, ale jak dojdziesz już jako gracz spawn jest BARDZO oryginalny i przydatny. Jest stworzony bardziej do wygody niż wyglądy, ale brzydki też nie jest.

NoNaMe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...