Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ilikecheats

Smerf1k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dostałem konto od kolegi który dostał bana w warz i moje pytanie brzmi:

Moge go odpalić na swoim kompie ?

Czy musze coś do nich napisać ,że np. zmieniłem komputer ?

Słyszałem ,że każdy cheat jest przypisany do komputera czy to prawda ?

Opublikowano

Zapewne dostał bana za cheaty, więc to permban (Ban na konto). Nie unbanują Ci konta tylko przez to, że zmieniło właściciela.

~ Nie ważne gdzie jesteś, pamiętaj skąd pochodzisz.

Opublikowano

Jemu chodzi czy cheata może używać jego. Nie nie możesz bo konto na 4um zostanie zbanowane, ponieważ jest przypisany do kompa cheat. Jak chcesz zmienić na Twoje to musisz zapłacić 10$ :)

Opublikowano

Jemu chodzi czy cheata może używać jego. Nie nie możesz bo konto na 4um zostanie zbanowane, ponieważ jest przypisany do kompa cheat. Jak chcesz zmienić na Twoje to musisz zapłacić 10$ :)

Tak właśnie chodziło mi o cheat . Nie da sie nic tam zmienic ? Czytałem coś o hw . Jest przypisane coś do procesora ale ponoć można to zmienic . I właśnie o to pytam . Jak ?

Opublikowano

Btw, na jakiej zasadzie banują w WarZ? Wie ktoś może?

Np jak dostajesz Prem bana to Prem ban jes tylko na konto i na tym samym kompie możesz grać na innym koncie ;)

Opublikowano

To rozumiem, ale bana się dostaje za report od innych graczy i to może być nie sprawdzone czy jak?

Bana dostaje się od FFa gdy sprawdzi Twoje statystyki i bd grał ponad normę. Sprawdza on wszystko.. przebyty dystans, wystrzelone naboje, w kogo i z jaką celnością i odległością, podnoszenie itemów. dosłownie wszystko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...