Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Rotacja bohaterów 13-20.08.2013

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde, wszędzie będzie pełno blitzów ;/ I słabych ludzi grających orianną ale nie umiejących grać....

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Według mnie fajna rotacja :) Przetestuje prawie wszystkich, zobaczymy jak pójdzie. Najbardziej cieszę się, że będę mogła znów zagrać Quinn :)

Opublikowano

@UP Zazdroszczę ci ;/

Ja mam tylko 24.

@Top. Fajna Rotka ;)

Znów sobie zagram Vi, MF, Darkiem, Ziggsem i może nawet spróbuję Orianną ;)

Jedna z lepszych rotacji ostatnich Czasów. Może dlatego, że lubię postacie za 6300?hmm...ale wkońcu kto ich nie lubi?xD

Opublikowano

nie gram normalów, mam dość nieogarniających ludzi grających orianny - będzie tak samo jak ostatnio jak była w rotacji ^^

anyway, średnia rotacja - wszystko mam oprócz quinn

Opublikowano

I już w tej rotacji, najczęściej granymi będą: Tryndamere, Darius, możliwe Quinn, Vi i opcjonalnie Miss Fortune.

Bardzo łatwo dojść do wniosku dlaczego, gdyż to są postacie na tyle mocne, bądź też uważane przez niektórych za mocne że ilość picków na normalach się zwiększy.

Opublikowano

Fajna dziś była dostępna ale zdążyłem zagrać meczyk :) 12/11 -.- (noob team yi w enemy miał 31/9) i 130 farmy w 20 minucie potem już nie farmiłem bo yi wylatywał i zabijał bo miał staty 15/1

Rotacja ogólnie git napewno zagram Ziggsem i orianką (darka vi amumu mf i trynde mam)

Opublikowano

Rotacje mam już na swoim kliencie gry , zagrałem już orainą ,lecz teraz mam już je zablokowane (ach ten riot a chciałem jescze dzisiaj Vi zagrać) xD

Lulz. Daj like jak otworzyłeś xD

Opublikowano

Rotacja, trzeba przyznac jest swietna. Planowalem kupic Ziggsa, Dariusa badz nawet Vi, teraz sobie je przetestuje i byc moze dokonam zakupu. Wyprzedaz tez zapowiada sie obiecujaco =)

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Zagram sobie jedynie Darkiem, orianną, blitzem i mf, resztę mam ;/

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...