Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Wh Exodus

JestemOdwazny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ich client opiera sie na tzw."Ukrytym Pliku" że odpala sie patcher po kliknięciu ikonki rozpocznij gre ,odpala się ukryty plik(proces).Może uda mi się to rozwiązać zobaczymy.

sygna.png

Opublikowano

A więc tak, aby działało potrzeba dodać chyba 35 znaków (11111111111111111111111111111111111) w dodatkowym wierszu zrobionym (przez nas) w index (z WH by xTymekx). Ich patcher prawdopodobnie sprawdza wagę pliku i jeżeli się coś nie zgadza to go podmienia.
To tyle z mojej skromnej strony dziękuje :)

PS. Patcher omija sprawdzanie, a czy działa WH to już się przekonam gdy zadziała server

@Edit

Server działa, ale mam coś z Patcherem

Opublikowano

On wchodzi do kazdego tematu i nabija posty.

A więc tak, aby działało potrzeba dodać chyba 35 znaków (11111111111111111111111111111111111) w dodatkowym wierszu zrobionym (przez nas) w index (z WH by xTymekx). Ich patcher prawdopodobnie sprawdza wagę pliku i jeżeli się coś nie zgadza to go podmienia.

To tyle z mojej skromnej strony dziękuje :)

PS. Patcher omija sprawdzanie, a czy działa WH to już się przekonam gdy zadziała server

@Edit

Server działa, ale mam coś z Patcherem

Dokładnie ,dlatego myśle jak to zrobić na znaki w indexie wątpie że zadziała

OdSiebie:

Plik ExodusMt2 jest podpięty jakoś pod proces(dll,bin) exodus

G00D albo Pekui. może miśki coś zdziałacie ?

sygna.png

Opublikowano

Jeszcze można liczyć na harnaśka <3333 :****

Jakby ktoś znalazł działajce WH bardzo proszę o kontakt pw. Na razie z serwera rezygnuje dopóki nie będzie wh i bs'a :)

@Topic: Dodanie wersu z 35 znakami nie działa

Opublikowano

Jeszcze można liczyć na harnaśka <3333 :****

Jakby ktoś znalazł działajce WH bardzo proszę o kontakt pw. Na razie z serwera rezygnuje dopóki nie będzie wh i bs'a :)

@Topic: Dodanie wersu z 35 znakami nie działa

Ja tak samo xD Zrób ktoś obejście

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Wh sie odpalić da bez żadnych zabaw

Ich client opiera sie na tzw."Ukrytym Pliku" że odpala sie patcher po kliknięciu ikonki rozpocznij gre ,odpala się ukryty plik(proces).Może uda mi się to rozwiązać zobaczymy.
dokładnie i jeśli jest ktoś w miare inteligętny to wie jak to odpalić. 2 sprawa to taka, że bs działa, no ale widać nikt go nie umie odapić :p
Opublikowano

Moim zdaniem możecie już zrezygnować , admini ruszyli dupsko i już wh zabezpieczone . Nie ma lipy żeby zagrać już na wh ;/

Ale jak ktoś jeszcze będzie się starał i to znajdzie niech da link ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...