Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GuildCraft][1.6.2][40Slotów][Survival+Frakcje][AutorskieSkrypty][EpickiSpawn][ExpZeStone]

bizosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

inf0.png

kropka.pngNazwa serwera: GuildCraft

kropka.pngAdres IP: guildcraft.gomc.pl

kropka.pngPORT: Nie potrzebny

kropka.pngPotwory: Tak

kropka.pngZwierzęta: Tak

kropka.pngPVP: Tak

kropka.pngSloty: 40

kropka.pngBiała lista: Nie

kropka.pngNether: Tak

kropka.pngEnd: Tak

pluginy.png

kropka.pngWszystkie pluginy są dopasowane pod Survival + Frakcje !
kropka.pngSpolszczone i Autorski skrypt na gildie !

kropka.pngWięcej info pod komendą /pomoc !

zespol.png

post-725033-0-85219500-1376328556.png :szymojoker

post-725033-0-85219500-1376328556.png :EvilDemage
infodod.png
Na
serwerze panuje mila atmosfera oraz administracja zawsze pomaga
graczom.Na serwerze jest zrobiny parkour do urozmaicenia rozgrywki:)
Serdecznie zapraszam na serwer !

Maly konkurs + EVENT

Konkurs polega na tym kto pierwszy

wbije na serwer otrzymuje

NAGRODEE!

Pierwsza osoba: VIP!

Druga osoba:5 Diamentow!

Trzecia osoba:3 diamenty!

post-725033-0-90514600-1376329033_thumb.png

post-725033-0-54498000-1376329242_thumb.jpg

Nick:

Imię:

Znajomość komend (w skali od 0 do 10):

Napisz coś o sobie:

Czy miałeś/aś styczność z Komendami:

Czy miałeś/aś (masz) już KidMod'a na jakimś serwerze?:

Dlaczego chcesz zostać KidMod'em przekonaj nas?:

Skąd o nas wiesz?:

Dlaczego właśnie nasz serwer?:

Opublikowano

Nick:Xucorin

Imię:Patryk

Znajomość komend (w skali od 0 do 10):9/10

Napisz coś o sobie:Jestem 17 letnim chlopakiem ktory trenuje piłke nożna dobrze dogaduje sie z ludzmi oraz chetnie pomaga innym ;)

Czy miałeś/aś styczność z Komendami:Miałem

Czy miałeś/aś (masz) już KidMod'a na jakimś serwerze?:Miałem kidModa na paru serwerach miałem nawet moderatora oraz HeadAdmin'a

Dlaczego chcesz zostać KidMod'em przekonaj nas?:Dlaczego chce hhm sam nie wiem lubie pomagac innym w potrzebie przedewszystkim bede chcial aby serwer sie rozwijal jak najlepiej oraz bede pilnowal atmosfery na serwerze dobrze dogaduje sie z ludzmi nie uzywam wulgarnych słow jednym slowem postaram sie abyscie bylie zadowoleni z tego co bede miał przypisane od was na serwerze ,zapomnialem ze dobrze dogaduje sie z ludzmi ;)

Skąd o nas wiesz?:Skąd wiem z MPCForum :)

Dlaczego właśnie nasz serwer?:
Hmm bo bardzo lubie serwery Survival+Frakcje i to zaszczyt mieć KidModa na serwerze :)

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

Nick:EnyoPL

Imię:Marcin

Znajomość komend (w skali od 0 do 10):9

Napisz coś o sobie: Jestem z województwa lubelskiego . Znam się średnio na informatyce. Interesuje się sportem i muzyką . Często jak wracałem ze szkoły ( przed wakacjami ) układałem sobie teksty w głowie aby być taki jak moi idole : mc sobieski i multigamplayguy ;p. Skoro gadami o muzyce to proszę mnie nie pytać mnie czego słucham ( rapu , hip hopu ) itd . gdyż nie otrzymacie odpowiedzi

Ja słucham tego co mi wpadnie w ucho

Czy miałeś/aś styczność z Komendami: tak I to dużo

Czy miałeś/aś (masz) już KidMod'a na jakimś serwerze?: Oczywiście na 4 + 2 moje = 6 + (nieoficjalnie) wasz

Dlaczego chcesz zostać KidMod'em przekonaj nas?: Więc jestem pomysłowy i wykazuje się uważaniem na innych, nie jestem taki że każdemu dam diax eq nawet swoim kolegom aktualnie mam pomysły dotyczące servera + mogę pomóc w tworzeniu forum. Skoro już dogadałem się do forum to na forum teżmam jedną propozycje których nie pozdradzam póki nie dostane moda , kid moda

Skąd o nas wiesz?: Z tąd ;pp

Dlaczego właśnie nasz serwer?: bo aby wbiłem na prezke pomyślałem " Tak To właśnie ten server "

Opublikowano

Nick: EderiS

Imię: Patryk

Znajomość komend (w skali od 0 do 10): Tak z 9/10 :)

Napisz coś o sobie: Hmm, mam 14 lat, znam dosc dobrze ortografie (nie lubie jak ktos robi bledy!), lubie pograc w minecraft'a, i w pilke nozna :)

Czy miałeś/aś styczność z Komendami: Tak, admin na 4 serverach (coś około tego)

Czy miałeś/aś (masz) już KidMod'a na jakimś serwerze?: Miałem Admina, Mod'a, KidModa... (Wszystkich nie pamietam) :x

Dlaczego chcesz zostać KidMod'em przekonaj nas?: Hmm, znam dość dobrze komendy, jestem doswiadczony, lubie porzadek, nienawidze, jak ktos ma x-ray'a, bo to odbiera zabawe :(

Skąd o nas wiesz?: Głównie z prezentacij, ale to znajomy powiedział, zebym ją obejrzał :x

Dlaczego właśnie nasz serwer?: Dobre pluginy, duzo graczy, mila administracja, atmosfera itd :]

46820918531396229759.jpg

Nie wykonuję zleceń !

Opublikowano

Dzięki za posta. Mi się podoba! Gracza też nwm. w czym problem ... Jak się nie podoba to wyjdź.

Opublikowano

Zapraszamy na serwer bardzo mila atmosfera oraz administracja serwer godny uwagi zapraszamy do gry ;)

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...