Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka pytań.

Matt 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Mam kilka pytanek dotyczących Neverwinter.

1.Do czego służą przedmioty takie jak: Srebrzysty Urok Ranga 1., Runiczy Kamień..

Ostatnio bardzo często dostaje takie itemki za misje, dropią mi one z moobków i nie wiem co z nimi zrobić.

2.Jeżeli kupię sobie konia za 5 sztuk złota, to on będzie na zawsze? Może umrzeć, skończyć się czas czy coś takiego?

3.Max. lv to 60? Czy w przyszłości ma zostać wprowadzony update z większym poziomem?

4.Podczas wyboru klasy i rasy postaci natknąłem się na taką rasę "Już wkrótce", to samo z klasą postaci.Czy ktoś wie co to za rasa?

Za pomoc oczywiście like and 5 w profilu.

Z góry dzięki!

Opublikowano

1 - są to kamienie , które możemy włożyć do naszych przedmiotów, można je ulepszać nawet do +10.

2 - jest na zawsze ;)

3 - tak na razie jest 60 ale za tydzień dokładnie 22 sierpnia, zostanie on podniesiony.

4 - ta rasa będzie dostępna również od 22 sierpnia.

xD 

Opublikowano

1. Te kamyczki po zdobyciu 4 sztuk takiego samego poziomu możesz ulepszyć :) Na następny poziom :) Dodaje się je do slotów u towarzysza jak i do slotów w eq, ale polecam to robić dopiero na 60 lvl bo wcześniej jest to mało opłacalne chociaż te kamyczki do +4 są prawie nic nie warte a podnoszą staty w eq dość znaczenie więc jak wolisz :) Ja czasem dodałem do eq bo miałem ich spory nadmiar ... :)

http://http://www.mpcforum.pl/topic/982363-tut-zaczarowywanie-przedmiotuenchanting/

2. Jak kupisz tego konia za 5g to z tego co wiem nic się z nim nie bd działo, ale pewności 100% nie mam :)
3. Póki co jest lvl 60, ale jak jest napisane wyżej ma to zostać podniesione podobno do 80 lvl
4. Rasa to ma być Drow czyli taki mroczny elf, a postać ma to być łucznik.

Opublikowano

1. Te kamyczki po zdobyciu 4 sztuk takiego samego poziomu możesz ulepszyć :) Na następny poziom :) Dodaje się je do slotów u towarzysza jak i do slotów w eq, ale polecam to robić dopiero na 60 lvl bo wcześniej jest to mało opłacalne chociaż te kamyczki do +4 są prawie nic nie warte a podnoszą staty w eq dość znaczenie więc jak wolisz :) Ja czasem dodałem do eq bo miałem ich spory nadmiar ... :)

http://www.mpcforum.pl/topic/982363-tut-zaczarowywanie-przedmiotuenchanting/

2. Jak kupisz tego konia za 5g to z tego co wiem nic się z nim nie bd działo, ale pewności 100% nie mam :)

3. Póki co jest lvl 60, ale jak jest napisane wyżej ma to zostać podniesione podobno do 80 lvl

4. Rasa to ma być Drow czyli taki mroczny elf, a postać ma to być łucznik.

Co wy macie z tym łucznikiem, pokaż mi chociaż jest post gdzie osoba z teamu to napisała. To są tylko i wyłącznie wymysły graczy.

xD 

Opublikowano

No właśnie sam nie wiem, każdy tak mówi więc tak napisałem, bo wyszło, że ma to być łucznik, co do Drow jestem prawie pewien, że taka rasa dojdzie ponieważ jest już wymieniana i nawet opisana na jeden z stronek :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...