Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brak Hamachi W Virtual Pc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak z konfigurujesz virtual pc :P to instaluejsz hamachi i po jego zainstalowaniu nic nie otwierasz tylko wracasz do freebsd jak się zalogowales...na dole masz taki symbol łącza wejdź w nie i zmien na hamachi network interface

Po tym uruchom hamachi i stwórz nowy serwer i sie zaloguj i to tyle :P musi chodzic

xfz40l.jpg

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Niestety, ale jeżeli nie ma Hamachi to oznacza, że albo jest niezainstalowane albo karta została niewłaściwie skonfigurowana. Możliwe też, że macie wyłączone Hamachi, ale spróbujcie zrobić reinstall. Powinno pomóc.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Teraz nadpisze że raczej nie, hmmm nie wiem czemu ale chyba też nie hamachi ( inaczej gdyby nie działało nie mógłbym się podłączyć z żadnym serwerem i nie mógłbym pingować)

Pozostaje wersja vPC - sprawdzalem na 2007 , 2007sp1 (wszystkie 32bit)

Dodam też że to nie wina słabego pc bo wiem że kiedyś mogłem ustawić na Hamachi teraz tej opcji nie widze (gdzies na innym forum doczytałem sie że typowi się samo zrobiło że nic nie ruszał w tym przez jakiś tydzień po czym z iskierką wiary spróbował i sie udało

ja już próbawałem chyba wszystkiego

-Priorytet zmieniałem

-w Cfg sie bawiłem

- robiłem to w wszelakich kolejnościach i nic czystka

Jakies pomysły jeszcze?

Grasz?

Opublikowano

W końcu ! Eureka Rozwiązanie proste chodź dołujące "FORMAT" tzn. Przyczyną jest Virtual PC ze złą konfiguracją co zapisuje się na stałe (tu znaczek zapytania nie doszedłem do tego czy da się zmienić) ja to zrobiłem tak

instal VrtualBox -> stworzyłem wirtualny dysk , zainstalowałem Xpeka na nim i tam wgrałem networki, vpc, mt2 etc. -> i w Vpc już było hamachi , mój loopback -> wszystko ładnie narazie gra

Grasz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...