Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki samochód będzie lepszy?

AGdybyTak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do Aventadora uważam,że to dobry wybór z twojej strony,jednak marussia nie jest zbyt dobrym samochodem.Za tyle kaski dasz radę kupić coś lepszego od niej,a to auto nie zaskakuje w tej klasie-nie za dobre osiągi,prowadzenie przeciętne :)

Opublikowano

Aventador nie jest łatwy do opanowania, ale ja go ogarniesz to koksi.

Marussia w klasie A się nie sprawdzi, przy odrobinie szczęścia w klasie S można coś nią ugrać na niektórych trasach, ale i tak nie polecam.

Koenigsegg Agera to jeden z najlepiej przyśpieszających wozów w grze, na dragi wcale nie gorszy od Cinque.

Ja kupiłbym jeden wóz, a resztę zostawił sobie na jakąś dobrą wyprzedaż.

Opublikowano

Sebastianie :D

Bierz aventadora i czekaj na jakąś ciekawą wyprz. ^^<3

Karolu

Myślę jeszcze o zondzie F

Aventador nie jest łatwy do opanowania, ale ja go ogarniesz to koksi.

Marussia w klasie A się nie sprawdzi, przy odrobinie szczęścia w klasie S można coś nią ugrać na niektórych trasach, ale i tak nie polecam.

Koenigsegg Agera to jeden z najlepiej przyśpieszających wozów w grze, na dragi wcale nie gorszy od Cinque.

Ja kupiłbym jeden wóz, a resztę zostawił sobie na jakąś dobrą wyprzedaż.

lubie trudne wozy ;)

93988298266825447943.png

Opublikowano

Tak,mam Aventadora i wiem jak łatwo można nim zrobić bączka.Zwłaszcza na nitrze.Ma je bardzo mocne,lecz lekki skręt bez nitra=180 stopni na nitrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...