Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 4 [Pytania]

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jeśli możecie proszę o odpowiedź na moje pytania.

1.Na jakich ustawieniach(rozdzielczość/grafika) mogę zagrać na tym komputerze :

CPU: -Core 2 Duo 2,9 Ghz

GPU: -HD7770 1gb

RAM: -4 GB

Wiem, że nie ma jeszcze oficjalnych wymagań ale tak na oko :) W Bf3 1920x1080 na średnich mam ok 30fps, niskie 40fps.

2.Czy po premierze Bf4 z dodatkiem będzie droższy niż teraz ?

3.Premiera 31 października więc czy opłaca się teraz kupić premium do bf3, żeby pograć te 2-3 miesiące i przetestować betę najnowszego battlefielda 4 ?]

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

W BF4 na 100% nie zagrasz przez słaby procek

2 Raczej nie powinien być droższy a nawet powinien byc ciut tanszy

3 Opłaca ale od razu mówie że u ciebie na większej ilości graczy niż 32 nie pograsz przez za słaby procek ale na niskiej rozdziałce i najniższych ustawieniach i z 32 graczach 25-30 fps powinno być

LOL

Opublikowano

W BF4 na 100% nie zagrasz przez słaby procek

2 Raczej nie powinien być droższy a nawet powinien byc ciut tanszy

3 Opłaca ale od razu mówie że u ciebie na większej ilości graczy niż 32 nie pograsz przez za słaby procek ale na niskiej rozdziałce i najniższych ustawieniach i z 32 graczach 25-30 fps powinno być

To Bf4 będzie wymagał 4 rdzeni ? Podobno wymagania mają być zbliżone do bf3. Ta mała ilość klatek to jest wina procesora np. z innym procesorem ta karta radziła by sobie lepiej ?

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Nie wiem ile dokładnie będzie bf4 wymagał rdzeni ale na 101% będzie to 3, BF3 ledwo dyszy na 2 rdzeniach a BF4 po prostu już ukatrupi 2 rdzeniowce ;) (chyba że i3 ale one mają 4 wątki więc i tak lepiej sobie radzą)

Tak, ta mała ilość klatek jest spowodowana procesorem, Twoja karta powinna raczej na pewno ciągnąć BF4.

I zgadza się, z innym prockiem ta karta by sobie lepiej radziła

LOL

Opublikowano

Nie wiem ile dokładnie będzie bf4 wymagał rdzeni ale na 101% będzie to 3, BF3 ledwo dyszy na 2 rdzeniach a BF4 po prostu już ukatrupi 2 rdzeniowce ;) (chyba że i3 ale one mają 4 wątki więc i tak lepiej sobie radzą)

Tak, ta mała ilość klatek jest spowodowana procesorem, Twoja karta powinna raczej na pewno ciągnąć BF4.

I zgadza się, z innym prockiem ta karta by sobie lepiej radziła

Dobra , dzięki za pomoc :D Tylko co wyjdzie nowy battlefield to trzeba wymieniać bebechy xD Poczekam jeszcze na oficjalne wymagania i wtedy zobaczymy, ale np. z i5/i7(4rdzenie) ta karta szarpnie bf4 na wysokich/srednich ?

Opublikowano

Na wysokich nie ma szans bo karta grafiki nie da rady, nie warto również I7 do tej karty bo proc będzie ograniczany przez kartę

Najlepiej jakieś I5, powinno iść na średnich a na 100% na low, nie zna nikt wymagan BF4 ale jak mówiłem wiele wyższe nie będą od tej w bf3

LOL

Opublikowano

Na wysokich nie ma szans bo karta grafiki nie da rady, nie warto również I7 do tej karty bo proc będzie ograniczany przez kartę

Najlepiej jakieś I5, powinno iść na średnich a na 100% na low, nie zna nikt wymagan BF4 ale jak mówiłem wiele wyższe nie będą od tej w bf3

OK , to dzięki za pomoc :) Jeśli faktycznie nie będą wiele wyższe to powinno ruszyć , zawsze można jeszcze podkręcić procesor ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...