Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Battlefield 2 patch 1.5 punkbuster

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągnąłem dziś patch 1.5 i nie mogę wejść na GameRing i jakiś inny chiński serwer, ponieważ wywala mnie z powodu chyba punkbustera... Mam zaktualizowany do najnowszej a mnie wywala. O co może chodzić? Może potrzebuje starszej wersji?

Opublikowano

Mam nadzieję że to wystarczy (screena chcę dać ale nie umiem się obsługiwać ósemką...) Punkbuster kicked player Ciachox (for 0 minutes) RESTRICTION Service Communication Failure PnkBstra.exe
PS: Dodam że na 1.4 jeszcze takiego czegoś nie miałem o.O

Opublikowano

Nie będę sprawdzał dużo serwerów... Wszedłem wcześniej na dwa które mają powyżej 64 osób i ten błąd wyszedł a przed chwilą wszedłem na max 64 osób i weszło... Wcześniej miałem zaktualizowany gdy miałem jeszcze 1.4 a jak zainstalowałem 1.5 to był ten błąd i myślałem że jakaś nowa wersja albo że od nowa muszę aktualizować ale chyba nie było nowych więc wyłączyłem i dalej ten błąd.. Bardzo dziwne, bo z administratorem działa ale zamiast 100 osób to jest z 20 o.O A blokuje pb to znaczy jak blokuje? Bo nie rozumiem.

Opublikowano

Skoro z administratorem działa to chyba problem rozwiązany ;)

A co do tego serwera co niby jest 100 osób a w rzeczywistości jest 20 to pewnie masz na myśli gamering?

Ten serwer faktycznie tak ma, coś poustawiali i takie coś wychodzi, po co ? nie wiem.

Tam prawie nigdy nie ma +30 graczy ;d

LOL

Opublikowano

Omg jak się tak jaram w 100 graczy grać a tu klopsik ;_; A jeszcze chyba ostatnie pytanko bo chyba dostałem bana na Old School. Jak zrobię nowe konto w grze to będę mógł wejść?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...