Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Essentials mi się wali. Coś się popsuło.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plugin essentials rozwalił się na marne. Powiem tak:

Włączam serwer, z zainstalowanym essentials i pare innych plugów, i gdy mam op, chcę gm, wpisuję: /gm 1. I tu pada problem. Nie reaguje, jakby nie istniała ta komenda, nic się nie pokazuje, poprostu jak gdyby nigdy nic. To samo z komendą /help. Nie działa, jakby nie istniała. Kombinowałem już dużo, z wersjami gry, serwera, pluginu. I nic. Help!

Opublikowano

Jakie są te inne pluginy?

Jeśli masz coś z uprawnieniami (np. PermissionsEx) to one mogą blokować te komendy.

Opublikowano

Jakie są te inne pluginy?

Jeśli masz coś z uprawnieniami (np. PermissionsEx) to one mogą blokować te komendy.

Nic nie blokuje, sprawdzałem, usuwałem wszystko zostało same essenentials i dupa, nic.

Opublikowano

Wydaje mi się że po prostu nie dałeś sobie permisji , po dodaniu essentials musisz sobie dać "OP" poprzez konsole

Myślisz że ja jestem głupi? Gram w mc 2 lata -,- Dawałem już sobie. Nawet prefix Opa nie pokazuje się.

Opublikowano

Nie sugerowałem ci że jesteś głupi , po prostu staram ci się pomóc. Może usuń essentials i wgraj jego starszą wersję ? Być może w tej wersji jest jakiś problem .

Opublikowano

Nie sugerowałem ci że jesteś głupi , po prostu staram ci się pomóc. Może usuń essentials i wgraj jego starszą wersję ? Być może w tej wersji jest jakiś problem .

Thx, wgrałem starszą na 1.4.5 i działa, wielkie dzięki. Proszę o zamknięcie.

Opublikowano

Może Twój bukkit nie był kompatybilny z Essentials (miałeś zbyt starego bukkita a za nowego Essentialis'ta - dlatego po cofce Essentials wszystko działało)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...