Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Server Hamachi na plikach by takiniesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.

Mam problem otóż już prawie zrobiłem Server ale jak wypakuje Clienta to mi nie pokazuje pliku metin2_2012.exe czy wiecie jak zrobić aby to było widoczne.

Ps mam Windowsa 8 ;/ Proszę o szybką odpowiedz .

z Góry dzięki.

Opublikowano

Windows nie jest zgodny z ustawieniami servera.

Jak uruchamiasz wirtualną maszynę, to ustaw FREE BSD, Na dole BSD i jak wybierasz wtedy weź opcje, zakładka sieć -->ustaw mostkowana karta sieciowa, pod tym Hamachi Network Interface, zrestartuj maszynę, przejdź do Launcher, sciagnij Metin2 File Archiver rozpakuj launcher, pliki root zmien ip z hamachi z NORMALNA KONCÓWKA w pliku serverimfo, dodaj do packera. Utworzą ci sie 2 pliki bodajże root.epk i root. eix no i wklej do pack w kliencie, wtedy reszte z launchera do głownego folderu z klientem.

Ciesz się grą, mam nadzieje ze pomoglem.

Obecnie też mam server na plikach by taki niesmialy, mam już całą załogę servera ( 4 adminów) jeśli chcesz, możesz dołączyć.

Pozdrawiam, [sGM]Vans

battles,proportional,340,200,257008026ff

" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno,

by na stacji złych zdarzeń złapać pociąg ostatni i odjechać do marzeń ... " 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...