Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wardy - Lee Sin

Wizz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Często widzę, że osoby, które grają Lee Sinem mają wardy po czym od razu po ustawieniu ich teleportują się z W do nich.
Powie ktoś jak ustawić to, żebym również mógł tak od razu po postawieniu warda się do nich przerzucać? :P

siema.

Opublikowano

Smartcasty w keybindings sobie ustaw na itemy, spelle i trochę treningu :3

Opublikowano

Smartcasty w keybindings sobie ustaw na itemy, spelle i trochę treningu :3

wlasnie ja tez chciałbym wiedziec jak to sie robi mozna dokładniej to opisac ?

64l7.png

Opublikowano

Troszke ciebie nie rozumiem... jak chcesz szybko to najlepiej smartcasty na W wtedy tylko stawiasz warda i odrazu naciskasz W to odrazu ciebie teleportuje nie musisz juz namierzac.
Włączasz je tak: ESC w grze, keybindings ( przypisywanie klawiszow cos takiego ) i jak masz inteligentne użycie + użycie 1 zmienić na Q, 2 na W i tak dalej do R, ewentualnie ( nie jestem pewny ) jak masz to inteligentne uzycie + uzycie to mozesz w 1 okienku dac 2( miejsce w ktorym masz ward ) a w 2 w tej samej linijce na przykłąd W - nie jestem pewny czy zadziała

Opublikowano

Jak to dokładnie zrobić? macie może pod ręka jakiś video-poradnik? :>

siema.

Opublikowano

Jak to dokładnie zrobić? macie może pod ręka jakiś video-poradnik? :>

No dajesz warda w tym samym momencie uzywasz W, w czym masz problem? Przeciez to jest latwe o.O

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

@UP

Nie umiesz tego zrobić bez skryptów...? Widzę, że LoL niedługo zejdzie na psy... Wszędzie skrypty i skrypty. Smartcasty i trening czynią mistrza :)

Opublikowano

Dobra, już sobie to ogarnąłem. Poczytałem troszkę na necie i już ustawiłem.

@Vertoi, nie jestem kolejnym dzieciaczkiem, który nie umie grać i musi sie carrować na BoL'u ;)

//TEMAT MOŻNA ZAMKNĄĆ!

siema.

Opublikowano

Musisz ustawić smartcasty wyżej Ci opisali,

btw. lee sin nie jest najlepszym junglerem.

A czy ktoś tu pisze, że Lee jest najlepszym junglerem?

Dodatkowo napisałem, że temat do zamknięcia, więc nie rozumiem twojego postu. ;)

siema.

Opublikowano

Smart casty są cholernie ważne w dalszych rankedowych rozgrywkach, każda setna przyda się w ganku/akcji itd.
Wardy bardzo ważne są na Lee Sinie (sam nim wiele grałem), btw. jeżeli gracie z kimś premade i gracie Lee Sinem, to w Late game najlepszym dla was partnerem będzie Udyr, ale zgranie w 100% musi być.

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...